Een voltooide reis
Afbeelding van Een voltooide reis
Afbeelding van Een voltooide reis

Een voltooide reis

Een bijzonder en wezenlijk avontuur, dat kan helpen om grip te krijgen op een wereld in verwarring

€ 22,95  Omschrijving

  ‘De mens is onderdeel van een heel groot verhaal en heeft de keuze om zijn grenzen te bepalen door voor een van die twee uitersten te kiezen, liefde of kwaad. De liefde is actief en creëert, het kwaad is lui en parasiteert. Door die creativiteit van de liefde zal daarom het bewustzijn groeien en sterker worden dan het kwaad. Beide bestaan en door op een liefdevolle manier alle negatieve aspecten in ons eigen leven op een harmonische wijze te omarmen en zich te ontdoen van die negatieve aspecten kiest de mens ervoor om het beeld te verwezenlijken van die oorspronkelijkheid die dit universum, ons universum heeft laten ontstaan.’

  Een stroming in de oude psychologie (het behaviorisme) bepaalde het gedrag van mensen aan de hand van hun omgeving. Deze omgeving is herkenbaar, waarneembaar en meestal materieel. Maar op een dieper niveau gelden voor materie toch andere wetten. Het is de Geest die het universum creëert en de materie beheerst. Zo bezien zou je ook de spirituele ontwikkeling kunnen gebruiken om het gedrag te definiëren. In dit boek beschrijft Evert Conradie, in de vorm van een beeldend verhaal, hoe hij dit ziet.

  Eenvoltooidereis_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 291
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Evert Conradie
  Biografie

  Evert Conradie (geboren in Bolsward, 1948) volgde na de mulo in Bolsward, een opleiding aan de H.T.S voor Elektronica in Hilversum. Hij begon zijn werkzame carrière bij een verzekeringsmaatschappij in Leeuwarden, werkte in latere jaren o.a. als omroeptechnicus/projectleider voor draadloze verbindingen bij het Nederlands Omroepproductie Bedrijf, bij de voorlichting en controle bij Rijksdienst voor Radiocommunicatie en als trainer in computer software bij een ict-bedrijf. Naast zijn werk volgde hij verschillende opleidingen: sportmasseur, shiatsu, usui Reiki 2.

  Verschijningsdatum 01-12-2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-596-5
  EAN nummer
  9789463655965
  Auteur
  Evert Conradie