Een wandeling over het spirituele pad

Een wandeling over het spirituele pad

Authentieke en inspirerende ontdekkingstocht naar de meerwaarde van spiritualiteit

€ 19,95  Omschrijving

  Iris Schakel beschrijft in dit boek hoe ze langzaam wakker is geworden in een wereld die zoveel verder gaat en zoveel meer te bieden heeft dan een bestaan zonder contact met Gene Zijde. Toen het luikje openging, bracht dat haar eerst in verwarring. Maar al snel ontdekte ze, dat de ‘astrale’ mensen die ze in haar nabijheid voelde en later ook zag, haar konden helpen. Bij kwesties waar ze zelf mee zat, maar ook bij het behandelen van mensen en dieren. De informatie van vooral de laatste twintig jaar, alsmede de dingen die ze persoonlijk heeft meegemaakt, hebben haar doen inzien dat het leven meer omvat dan alleen datgene wat voor onze ‘stoffelijke’ ogen toegankelijk is. Dit heeft tot gevolg dat ze anders tegen het leven en de mensheid aan is gaan kijken. Tegenslagen en verdriet worden nu op een andere manier benaderd en verwerkt. De overtuiging die ze nu bezit, werkt als een steun in het dagelijks leven en ze hoopt dat dat ook bij lezers van dit boek het geval zal zijn.

  Iris beschrijft haar wandeling op pure en authentieke wijze, recht vanuit haar hart. Haar weg is vaak moeizaam en ze zet onzekere stappen. Maar altijd vindt ze warme en brede steun. Bij de cursussen die ze volgt, in ‘opgelegde’ dromen en uit de wereld achter de sluier. Een inspirerende ontdekkingstocht.

  Eenwandeling_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x20 mm
  Aantal pagina's 203
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Iris Schakel
  Biografie

  Iris (1947) ging na de lagere school naar de huishoudschool. Daarna volgde ze de eenjarige VVB, Vooropleiding Verzorgende Beroepen, de opleiding bejaardenhelpster en de tweejarige ziekenverzorgsteropleiding. Iris moest na deze opleiding ontslag nemen wegens gezondheidsredenen. Enige tijd is ze nog werkzaam geweest op een kantoor als jongste bediende. In 1967 trad zei in het huwelijk. Begin jaren zeventig is het haar toch nog gelukt om anderhalf jaar avonddiensten te draaien in een verzorgingshuis voor dementerende ouderen. In 1995 zette ze haar eerste schreden op het spirituele pad.

  Verschijningsdatum 13-05-2017

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-953-2
  EAN nummer
  9789089549532
  Auteur
  Iris Schakel