Eetbare Schoonheid (nieuwe druk)
Afbeelding van Eetbare Schoonheid (nieuwe druk)
Afbeelding van Eetbare Schoonheid (nieuwe druk)
Afbeelding van Eetbare Schoonheid (nieuwe druk)

Eetbare Schoonheid (nieuwe druk)

Een inspirerend, rijk geïllustreerd receptenboek voor pure verzorging en gezonde voeding, waarbij intens genieten voorop staat

€ 49,95  Omschrijving

  Natuurlijke huidverzorging en Pure gerechten
  Aromatische recepten voor je binnen- en buitenkant

  In het zorgvuldig samengestelde boek laten de bevlogen auteurs twee mooie onderwerpen samenkomen: schoonheid en eten. Het verzorgen en voeden van het lichaam, van binnen en van buiten met geurige, 100% natuurlijke huidverzorging (Ellen) en avontuurlijke, smakelijke en pure gerechten (Annemarie). Beiden hebben een diepe passie voor geur en smaak, wat terugkomt in de verrassende en vernieuwende recepten. Hun gezamenlijke missie bij dit boek is inspireren. Met fijne (niet te ingewikkelde) recepten, vele weetjes en tips over de kracht van aromatherapie geïllustreerd door sfeervolle foto’s. Om te laten zien dat er oneindig veel mogelijk is met pure grondstoffen uit de natuur, voor je binnen- en buitenkant.

  Aromatherapie

  Essentiële oliën worden in de schoonheidsrecepten voor de verzorging van de huid en hun unieke geurbeleving gebruikt. En in de keuken voor het verrijken van de geur- en smaakbeleving van de gerechten.


  Eetbareschoonheid_Inkijk.pdf


  Formaat 210x297 mm
  Aantal pagina's 368
  Levertijd 2 werkdagen
  AuteursEllen Wagenaar en Annemarie Kok
  Biografie

  Ellen Wagenaar
  Het is Ellens missie om haar bijzondere en veelzijdige kennis over aromatherapie te verspreiden en zo iedereen mee te laten genieten van de wereld der natuurlijke geuren met hun unieke werking en de vele toepassingen. Ellen is al meer dan 30 jaar aromatherapeut en schoonheidsspecialiste. Zij is de passievolle inspirator en oprichter van de Stichting Wellness en Aromatherapie en verzorgt binnen deze stichting opleidingen, cursussen en workshops. Ellen schrijft columns voor diverse vakbladen en ze ontwikkelt nieuwe producten binnen de natuurlijke huidverzorging. Haar eigen cursuslocatie is in Klarenbeek en daarnaast heeft ze een extra cursuslocatie in Dongen. Ze woont in Vaassen waar ze met haar echtgenoot een B&B runt. Met haar sprankelende energie inspireert en stimuleert ze vele mensen om ook aan de slag te gaan met aromatherapie.

  Annemarie Kok
  Je ziel beroeren en zalig eten, dat is de passie van onderneemster Annemarie, die haar bedrijf Ziel&Zalig gestalte geeft in de groepsaccommodatie annex cursuscentrum Het ZonneHuis in het Friese Exmorra, dat ze samen met haar echtgenoot runt.
  Een prachtige logeerplek voor gezelschappen en tevens een fijne locatie voor workshops en trainingen.
  Ze tovert met kruiden en bloemen uit de tuin gezonde, kleurige gerechten waar gasten regelmatig van mee mogen proeven en recepten worden met liefde gedeeld. In blogs, verhalen, zang en gedichten deelt ze haar kleurrijke levenservaring. Alles wat de mens raakt of bezielt, alles wat gebeurt in de wereld om haar heen inspireert haar tot het schrijven van woorden, en verwerkt ze in meditaties, workshops en individuele sessies.

  Verschijningsdatum 05-06-2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-531-6
  EAN nummer
  9789463655316
  Auteur
  Ellen Wagenaar
  Tweede auteur
  Annemarie Kok