Eigen recht
Afbeelding van Eigen recht
Afbeelding van Eigen recht

Eigen recht

Spannende misdaadroman over meedogenloze bende in Zuid-Frankrijk met geheimzinnige opdrachtgever

€ 26,50  Omschrijving

  In het zuiden van Frankrijk is een bende actief. François, Ylenia, Luciano en Thierry houden zich bezig met duistere zaakjes, die veel geld opbrengen.
  Gestuurd door een geheimzinnige opdrachtgever en gevoed met heel specifieke informatie, slaan zij meedogenloos hun slag. De operaties die ze uitvoeren vragen veel van hen en brengen ook spanningen binnen de groep. Maar tegelijkertijd ontstaat er een sfeer van liefde en vertrouwelijkheid.

  Een soepel geschreven, spannend misdaadverhaal van het schrijversechtpaar Jan en Rachel van der Lee, schrijvend onder de naam Jara Lee.


  Formaat145x210
  Aantal pagina's431
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurJara Lee
  Korte levensbeschrijving

  Jara Lee is pseudoniem voor het echtpaar Jan en Rachel van der Lee. Ze hebben elkaar leren kennen door te chatten. Eerst via een website voor alleenstaande ouders, maar later zette zich dat voort via ICQ.
  Inmiddels zijn zij tien jaar getrouwd. Gezamenlijk hebben zij vier kinderen, waarvan er nog één thuis woont. Jan had een baan als wetenschapper voor een groot bedrijf. Rachel is haar hele leven al met schrijven bezig. Onder het pseudoniem Rachel Naomi schreef zij drie boeken.
  Het samen schrijven is de grootste uitdaging, die het echtpaar aangegaan is. Het is voor hen een genot om ingewikkelde wendingen voor een verhaal te verzinnen en dit samen uit te werken tot een geheel.

  Verschijningsdatum2012-12-18

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-504-6
  EAN nummer
  9789089545046
  Auteur
  Jara Lee