Er moet een betere manier zijn
Afbeelding van Er moet een betere manier zijn
Afbeelding van Er moet een betere manier zijn

Er moet een betere manier zijn

Openhartige en onthullende innerlijke reis langs diverse spirituele stromingen als inspiratiebron om zelf stappen te zetten

€ 16,50  Omschrijving

  Fokke Slootstra beschrijft zijn innerlijke reis van meer dan dertig jaar naar het geheim van het leven. Daarvoor volgde hij vele spirituele stromingen en moest er, met pijn in zijn hart, evenzovele ook weer loslaten.
  In dit boek worden een aantal spirituele stromingen en een vorm van psychotherapie besproken die hem erg veel gegeven hebben, maar waar ook duidelijk schaduwkanten aan zaten. Na vele strubbelingen en tientallen keren tegen de muur geknald te zijn ging het langzaam dagen! Hij moest vele malen door de poort van niet doen wandelen, voordat er uiteindelijk ontspanning en een ontwaken plaatsvond.
  Door er diverse keren uit te stappen was hij in staat er kritischer naar te kijken. Zo kreeg hij op een gegeven moment door, dat elk pad, elke spirituele stroming ook maar een kijk is, een perspectief hoe je naar jezelf en de wereld kijkt. Dit perspectief is nooit de waarheid, het is als een vinger die naar de maan wijst.
  Fokke Slootstra hoopt, dat dit boek een inspiratiebron mag zijn, als een vinger die naar de maan wijst. De enige manier die werkt is zelf stappen te zetten, zelf te ervaren. Want het mooie is dat het geheim van het leven niet gekend of begrepen, maar wel ervaren kan worden.

  Meer info over de praktijk van Fokke en Marijke Slootstra: https://vimeo.com/434405439  ErmoeteenbeteremanierzijnBinnenwerkINK.pdf

  Recensie

  uit Inzicht:

  Het doel van dit boek is om je erop attent te maken dat elk pad, elke spirituele stroming, ook maar een perspectief is van waaruit je naar jezelf en de wereld kijkt. Dit perspectief is nooit de waarheid. Elke weg bevat obstakels en valkuilen. Het vraagt een grote waakzaamheid om niet in de val van het ego te trappen.

  Het boek is luchtig en met de nodige humor geschreven en is voor de spirituele zoeker heel herkenbaar. Het leest vlot en is een eerlijk, openhartig en relativerend verslag van de ups en downs die de auteur beleefde tijdens zijn spirituele zoektocht.

  Danny Senesael

  Formaat 145x210x12 mm
  Aantal pagina's 124
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Fokke Slootstra
  Biografie

  Fokke Slootstra (1958) is getrouwd en heeft drie kinderen. In Drouwen heeft hij samen met zijn vrouw een therapeutisch centrum voor innerlijke vrijheid, de Verwondering. Fokke heeft jarenlang als verpleegkundige en leidinggevende in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt. Sinds 1992 is hij geregistreerd psychotherapeut alternatieve geneeswijzen en werkte hij met o.m. Speyertherapie, Zijnsoriëntatie en relatietherapie. Door zijn belangstelling voor spiritualiteit ontwikkelde hij zelf de tiendaagse Tools for life therapie en de non duale therapie, die beiden een brug slaan tussen psychotherapie en spiritualiteit.

  Verschijningsdatum 22-09-2019

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-168-4
  EAN nummer
  9789463651684
  Auteur
  Fokke Slootstra