Ervaren helpers
Afbeelding van Ervaren helpers
Afbeelding van Ervaren helpers

Ervaren helpers

Boeiende roman over hoe ervaringsdeskundigen steun bij psychische problemen kunnen bieden

€ 21,50  Omschrijving

  Een roman over de psychiatrie

  Willemien heeft enige jaren in een psychiatrisch ziekenhuis verbleven, vanwege een schizo-affectieve stoornis. Ze heeft erg haar best gedaan te herstellen en met behulp van de juiste medicijnen is dat gelukt. Het heeft wel een zware wissel op haar gezin getrokken en dat vindt ze heel moeilijk om te accepteren. Ze woont nu al een tijdje in haar eigen huisje en heeft goed contact met Paul, de vader van haar kinderen en met de kinderen zelf. De situatie lijkt zich ten goede te hebben gekeerd.

  Maar dan begint hun zoon Jan vreemd gedrag te vertonen. Hij is extreem angstig en heeft het gevoel dat er een aanslag ophanden is. De situatie loopt steeds verder uit de hand. Ze maakt zich ook zorgen over haar broer Alex. Hij heeft veel te veel spanning op zijn werk en gaat steeds meer drinken.

  Beiden hebben dringend hulp nodig en gelukkig krijgen ze die ook. Vanwege haar eigen ervaringen slaagt Willemien er goed in om een bijdrage aan die hulp te geven.

  Een enerverende roman, deels gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

  Ervarenhelpers_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 237
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Mieni Westerink
  Biografie

  Dit is het derde boek van Mieni Westerink waarin haar ervaringen in de psychiatrie een rol spelen. In 2018 verscheen Herstel na dertien jaar overleven in de psychiatrie en in 2021 Het land van verlangen.

  Verschijningsdatum 19-06-2024

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-650-4
  EAN nummer
  9789463656504
  Auteur
  Mieni Westerink