Fatsoen van gisteren e-boek
Afbeelding van Fatsoen van gisteren e-boek
Afbeelding van Fatsoen van gisteren e-boek

Fatsoen van gisteren e-boek

Prachtig derde deel in serie over huisartsenechtpaar Albert en Annelies waarbij zelfbeschikkingsrecht een van de belangrijkste thema’s in dit boek is

€ 6,50  Omschrijving

  Albert en Annelies van Zanden hebben een goedlopende huisartsenpraktijk in Friesland. Ze bieden ondersteuning bij lichamelijke klachten en helpen zeker ook vaak bij geestelijke nood. Zo komt Annelies in contact met Eva, die vroeger door haar broer is misbruikt. Ze helpt haar, om haar eigen seksualiteit te ontdekken en ervan te leren genieten. Samen confronteren ze Eva’s broer met zijn daden uit het verleden. Intussen is hun dochter Anna samen met haar geliefde Clara druk bezig met de studie geneeskunde. Hun leven is mooi en vervullend. Totdat Annelies de haar besluipende moeheid niet langer kan negeren. En dat leidt tot verrassende ontwikkelingen.

  Een belangrijk thema in dit boek is het zelfbeschikkingsrecht. Over eigen seksualiteit en over eigen dood. De hoofdpersonen in dit boek en met name Albert en Annelies, laten duidelijk zien, hoe zij erover denken: ‘niemand anders dan ikzelf, beslist over mijn eigen seksualiteit en mijn dood’.

  Fatsoenvangisteren_Inkijk.pdf

  Formaat e-boek
  Aantal pagina's 442
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Roel Beenen
  Biografie

  Roel Beenen is op 18 april 1942 geboren te Oldeholtwolde (gem Weststellingwerf, Fryslân). Hij bezocht de kweekschool te Sneek en werkte daarna als onderwijzer te Bergen op Zoom. Hij volgde de studie middelbaar Duits en kreeg aansluitend een aanstelling als leraar te Zwolle. Hij woonde van 1995 tot 2000 In Frankrijk. Zijn interesses zijn filosofie en theologie.

  Verschijningsdatum 14-04-2017

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-937-2
  EAN nummer
  9789089549372
  Auteur
  Roel Beenen