FF ZNN
Afbeelding van FF ZNN
Afbeelding van FF ZNN

FF ZNN

Spannende en originele jeugdroman over Grote Liefde en grote beslissingen

€ 18,50  Omschrijving

  Hannah’s Grote Liefdes lopen meestal met een sisser af. Ik hou van jou, zegt ze dan ook niet zomaar tegen iemand, daarvoor zijn die woorden veel te speciaal, vindt ze. Haar leventje verandert wanneer ze achter een vertrouwde vriendschap onverwachts fijne gevoelens ontdekt. Als het erop lijkt dat haar geheime romantische afspraakjes niet zonder gevolgen zijn gebleven, komt Hannah van een roze wolk terug in de harde werkelijkheid. Zou ze soms zwang…? Ze krijgt het woord nauwelijks over haar lippen. Nee, nee, ik ben alleen een beetje overtijd, denkt Hannah panisch, iets anders kan het niet zijn. Iets anders mág het niet zijn. In haar vertwijfeling zoekt ze hulp bij een van haar beste vriendinnen. Want een ding weet Hannah heel zeker: met zestien jaar wil ze geen moeder worden.

  Formaat145x210 mm
  Aantal pagina's203
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurMarja Kema
  Korte levensbeschrijving

  Marja Kema is na haar atheneumopleiding in Heerenveen afgestudeerd als psychologe aan de RUG. Ze volgde cursussen op het gebied van de taal en alternatieve geneeswijzen. Op het creatieve vlak was ze actief met kleding- en decorontwerp. Ze is getrouwd en heeft twee kinderen.

  Tijdens haar middelbareschoolperiode begon ze met schrijven, maar pas in 2000 besloot ze er vol voor te gaan. In de afgelopen jaren zijn van haar gedichten en artikelen gepubliceerd; in de Leeuwarder Courant, het Dagblad van het Noorden, de Ommelander en de Museumkrant. Marja Kema schreef de gedichten voor het Boek van de Rieshoek, met tekeningen van kleuters, en drie jeugdboeken: Hannah en de grote K (uitg. Ellessy), De grenzeloze kus (uitg. Lannoo) en Vergeten verleiding (uitg. Lannoo).

  In juni 2010 is door Elikser haar vierde jeugdboek, Rooie bokkel, uitgegeven en maakte ze haar debuut als romanschrijfster voor volwassenen met: Een zwoele vrouw.

  Verschijningsdatum2010-07-12

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-315-8
  EAN nummer
  9789089543158
  Auteur
  Marja Kema