Geboortegeschenk
Afbeelding van Geboortegeschenk
Afbeelding van Geboortegeschenk

Geboortegeschenk

Een waardevol boek met troostrijke inzichten over heldere en helende gaven

€ 19,95  Omschrijving

  Mijn hoogbewustzijn als oerkracht

  Weet dat je hoogbewustzijn geen vloek is, maar een geboortegeschenk, Irma.’
  ‘Een geboortegeschenk?’, vraag ik verwonderd.
  Vooralsnog voelen mijn ervaringen niet direct als een geschenk, maar eerder als een doolhof waarvan ik de uitgang niet kan vinden.
  Fiona antwoordt: ‘Met behulp van je hoogbewustzijn zet je de taal van licht en de taal van de heilige geometrie om in aardse taal. Het is wel belangrijk om de tijd te nemen om te ervaren hoe dit voor jou persoonlijk werkt. We zijn immers allemaal uniek en ieders geboortegeschenk zal anders worden ingezet in de wereld van vorm en vaste materie.’
  De gesprekken en oefeningen met Fiona zijn intens en van een enorme diepgang, maar ze helpen me zo met begrijpen hoe mijn gevoeligheid werkt.

  Irma Suijkerbuijk–van Gameren schreef het boek Bijzonder kind, mijn pad naar verlichting, waarvan de eerste druk verscheen op 15 juli 2020.
  In Geboortegeschenk gaat het verhaal waar Bijzonder kind eindigde, verder. Het geeft een inkijk in Irma’s leven als jongvolwassene waarin ze door Fiona begeleid wordt om haar heldere en helende gaven verder te openen. Aan de hand van herkenbare levenssituaties beschrijft ze, tot de verbeelding sprekend en gedetailleerd, hoe haar leven in het teken staat van haar hoogbewustzijn en heldere gaven.

  De diepgaande boodschappen die door het hele boek heen verweven zijn, maken de soms ingewikkelde materie over de schepping begrijpelijker en toegankelijk voor veel mensen. Het geeft de lezer een ingang om de eigen oorsprong te gaan herinneren en te gaan (her)ontdekken.

  Geboortegeschenk_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 238
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Irma Suijkerbuijk-van Gameren
  Biografie

  Irma Suijkerbuijk – van Gameren (*Haarlem, 1971) groeide op in Oude Meer, onder de rook van Schiphol. Na een aantal jaar werkzaam geweest te zijn als kapster en later als leidster kinderopvang, kreeg haar leven een andere richting toen ze in contact kwam met verschillende alternatieve en energetische behandelvormen. Vanaf die tijd ging haar spirituele en persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling en ontstond haar praktijk voor persoonlijke, spirituele en zakelijke ontwikkeling.
  Praktijk Dyami is gevestigd in Lisserbroek.
  Irma is getrouwd en samen hebben ze twee kinderen, een zoon en een dochter.

  Verschijningsdatum 15-07-2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-554-8
  EAN nummer
  9789463655545
  Auteur
  Irma Suijkerbuijk-van Gameren