Geen bereik e-boek
Afbeelding van Geen bereik e-boek
Afbeelding van Geen bereik e-boek

Geen bereik e-boek

Een spannende avonturenroman waarin een bijzondere samenleving op aansprekende wijze tot leven wordt gebracht

€ 6,95  Omschrijving

  Daniël aarzelde en keek om, naar de vallei die in de warme zonnestralen baadde. Naar de hutjes waar rook omheen cirkelde, naar de vrouwen die hard aan het werk waren. Kon hij haar hier achterlaten?

  Kapitein Christopher Gilbert en zijn bemanning brengen in 1798 een Beothuk-stam in veiligheid door hen van Newfoundland naar Ontario te varen. Vanaf daar trekken ze te voet richting de bergen van Minnesota en vestigen zich in vier stammen.
  Daniël Roberts is in 2016 met zijn ouders en zusje op vakantie in Minnesota als hij de weg kwijtraakt en op één van de vier stammen stuit. Zij leven als jagers en boeren in een verborgen vallei en dwingen Daniël bij hen te blijven wonen zodat hij hen niet kan verraden. Daniël verafschuwt de manier waarop de stam met vrouwen omgaat en probeert samen met de dochter van de leider de Kryjura-stam te hervormen. Hij leert zich aan de strenge regels en leefwijze van de stam te houden terwijl hij zint op een manier om te ontsnappen en terug te keren naar zijn familie.
  Een spannende avonturenroman waarin een bijzondere samenleving op aansprekende wijze tot leven wordt gebracht. Geen bereik is de debuutroman van Quirien van Loon.
  Onder de schrijversnaam Q, schrijft ze al van jongs af aan verhalen en boeken. Op haar veertiende bedacht ze de eerste versie van dit boek.

  ebook_geen_bereik_ink.epub


  Formaat e-boek
  Aantal pagina's 372
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Quirien van Loon
  Biografie

  tekst

  Verschijningsdatum Geen bereik is de debuutroman van Quirien van Loon.
  Ze werd in 2000 in Rotterdam geboren en is daar samen met drie zussen opgegroeid. Na haar middelbare school, woonde ze dertien maanden in Amerika als au pair en in 2020 gaat ze de opleiding pedagogiek volgen in Den Haag. Onder de naam Q schrijft ze al sinds haar tiende verhalen.

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-297-1
  EAN nummer
  9789463652971
  Auteur
  Quirien van Loon