Godenmens
Afbeelding van Godenmens
Afbeelding van Godenmens

Godenmens

Avontuurlijk boek over ontmoetingen met buitenaardsen, hybride kinderen en het verblijf in parallelle werelden

€ 24,95  Omschrijving

  Na drieënveertig jaar op aarde grijpt de lichtwereld in in het leven van Sigrid Karssens. De poort naar de metafysische werelden wordt wagenwijd opengezet. Mariaverschijningen, ontmoetingen met buitenaardsen, hybride kinderen en goden uit vervlogen tijden volgen. Sigrid ontmoet hen tijdens uittredingen in haar slaap.

  Op uittredingsmomenten is haar trillingsfrequentie zo hoog dat ze zich naar andere werkelijkheden kan begeven. Daar heeft ze met dagbewustzijn ervaringen. Ze reist naar parallelle Aardes waar oogverblindende natuur is en wilde dieren hun natuurlijke nieuwsgierigheid tonen. Ze begeeft zich naar ruimteschepen en tussensferen waar ze wordt herenigd met haar hybride kinderen en behandelingen krijgt. Ze ontmoet geliefden buiten tijd en ruimte. Er is contact met wezens uit de onderwereld.
  Hoe mooi en zinvol deze ervaringen ook zijn, toch ontstaat er een gekartelde wond in haar hart, door heimwee en gemis naar de soms volmaakte werelden en haar hybride kinderen, als ze langere tijd onthouden wordt van deze nachtelijke reisjes. Haar menszijn en de vreugdevolle aanwezigheid op aarde blijken minder vanzelfsprekend nu er ook andere mogelijkheden beschikbaar zijn.

  In dit baanbrekende en avontuurlijke boek komen oeroude verborgen kennis en informatie uit de verre toekomst samen. Op heldere en meeslepende wijze doet ze verslag van haar ervaringen. Daarnaast beschrijft ze het pad van heling dat heimwee, gemis en uitreikend verlangen definitief oplost, en ze zichzelf als mens kan heiligen.

  Godenmens_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x27 mm
  Aantal pagina's 288
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Sigrid Karssens
  Biografie

  Sigrid Karssens is geboren in 1964 en opgegroeid in een liefdevol, levendig gezin waar oog is voor de natuur. Een moestuin, pony’s, katten, honden, kippen en veel konijnen laten haar de pracht van het leven dagelijks ervaren. Een aantal jaren geeft ze les op een kleine dorpsschool, trouwt met haar grote liefde en krijgt vier kinderen. Vele jaren besteedt ze alle tijd en energie aan het gezin. Een bewuste keus, ook omdat de jongste zoon geboren is met het syndroom van Down. Dit bijzondere kind is een voorbeeld voor het hele gezin door zijn onvoorwaardelijke liefde en oordeelvrije houding.
  Vanaf het moment dat de jongste telg hele dagen naar het speciaal onderwijs gaat, begint de lichtwereld zich intensief bezig te houden met de bewustwording van Sigrid. Twee Mariaverschijningen en medische ingrepen in haar slaap zorgen voor een omslag in haar leven. In enkele jaren tijd ontwikkelt zij zich tot Healing Arts docent en therapeut, waarbij ze zich door vele ervaringen specialiseert in buitenaardse energieën en de multidimensionale-mens. Sigrid geeft cursussen, bijscholingsdagen en individuele coaching en healing.

  Verschijningsdatum 17-06-2016

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-867-2
  EAN nummer
  9789089548672
  Auteur
  Sigrid Karssens