Goudentijdskinderen
Afbeelding van Goudentijdskinderen
Afbeelding van Goudentijdskinderen

Goudentijdskinderen

Boek over goudentijdskinderen, die een willen zijn met alles om hen heen en het eenheidslicht mee naar de aarde genomen hebben

€ 17,50  Omschrijving

  Als klein meisje wist Rachel al, dat ze meer voelde en zag dan andere kinderen. Dat ze soms zo blij kon zijn, maar ook zo verdrietig en verlaten. En dat dat dan bijna niet uit te leggen was. Toen ze ouder was, begon ze te lezen over nieuwetijdskinderen, indigokinderen, kristalkinderen en regenboogkinderen, in de hoop om meer over haarzelf te weten te komen. Iedere keer herkende ze wel iets, maar toch klopte het net niet. Op een dag kreeg ze vanuit het niets vreselijke hoofdpijn en ineens begon de bovenwereld tegen haar te praten. Haar werd verteld dat ze een goudentijdskind is en geholpen en geïnspireerd zou worden om hierover te schrijven.
  Een goudentijdskind is één met alles om zich heen. Deze kinderen zullen er instinctief alles aan doen om zich weer opnieuw één te voelen met al wat is, ongeacht in welke situatie ze zich bevinden. Daarnaast hebben de goudentijdskinderen het eenheidslicht meegenomen naar de aarde. Licht bevat informatie en healing. Licht bevat ook een bepaalde trilling, de frequentie. Goudentijdskinderen kunnen die trillingen of frequentie goed waarnemen. Daardoor zijn ze in staat om alle veranderingen in alle energievelden waar te nemen.
  In dit bijzondere boek wisselt Rachel Helmhout die buitengewone kennis die haar is geopenbaard af, met haar persoonlijke verhaal. Want om staande te blijven in deze wereld, vraagt heel veel van zo’n gevoelige ziel. En tegelijkertijd biedt het weten, het eenheidsbesef en het licht zoveel rijkdom, zo’n kracht, zo’n troost en zo’n heling, dat ze het wil delen en verspreiden. Dat doet ze via dit boek.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's146
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurRachel Helmhout
  Korte levensbeschrijving

  Rachel Helmhout is geboren op 7 mei 1970. Ze is getrouwd en moeder van twee zonen.
  Als kind was ze al heel gevoelig en open voor andere werelden. Zij zag dingen die andere mensen niet waar konden nemen. En voelde feilloos de sfeer van de omgeving of de stemming van andere mensen aan. Ze groeide op in een omgeving die haar het signaal gaf dat hetgeen ze zag en voelde iets was wat niet goed was. Ondanks haar omgeving en omstandigheden heeft zij altijd bij zichzelf kunnen blijven. Vooral in haar kinderjaren heeft zij hierdoor zelf het ‘wiel’ moeten uitvinden.
  Toen ze volwassen was en op eigen benen stond is zij vele opleidingen gaan volgen op spiritueel gebied. Door alle opleidingen werd het voor haar steeds duidelijker wat de bedoeling van haar verblijf hier op aarde is. De verbindingen die zij als kind reeds had met de engelen, natuurwezens, dimensies, kosmos en aarde werden weer compleet hersteld. Voor haar was dit als een echt thuiskomen en uiteindelijk ontstond er een praktijk.
  Het is haar diepste wens om dit gevoel van werkelijk thuiskomen, je weer compleet en één te voelen met alles om je heen, je te herinneren wie je bent, te delen met iedereen. Hierdoor zal het één en ander bij je in beweging worden gezet, waardoor je bewustwording zal gaan groeien.
  Hoe meer mensen er groeien in bewustwording, hoe meer verandering er uiteindelijk zal zijn in de omgeving. En uiteindelijk in de wereld. Dit gaat natuurlijk niet allemaal zonder slag of stoot en zal plaatsvinden in stapjes.
  Aangespoord en geleid door de bovenwereld hoopt Rachel met haar boek Goudentijdskinderen een stapje te kunnen maken en bij te dragen in het bewustwordingsproces van het Al.

  www.kristalhealerreaderpraktijk.nl

  Verschijningsdatum2013-04-08

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-527-5
  EAN nummer
  9789089545275
  Auteur
  Rachel Helmhout