Hand in Hand op weg
Afbeelding van Hand in Hand op weg
Afbeelding van Hand in Hand op weg

Hand in Hand op weg

Derde boek in reeks Ria Verdurmen doorgegeven via automatisch schrift, over liefde in al haar facetten.

€ 21,50  Omschrijving

  Liefde is het grootste geschenk ooit aan een mens gegeven. Liefde doet mensen stralen, liefde doet mensen leven. Liefde kan ook pijnlijk zijn, de mens in het hart verwonden.

  Liefde is een onderdeel van ons bestaan. Liefde laat mensen in hun waarde. Zonder liefde is men een uitgedroogde plant die hunkert in het zonlicht.

  Laat de liefde in uw hart binnen en uw rijkdom zal groot zijn. Groei in uw liefde naar het licht en het zal u aan niets ontbreken.

  In haar derde boek dat net als de vorige twee is doorgegeven via automatisch schrift mag Ria Verdurmen de liefde in al haar facetten beschrijven. Van de diepe vreugde en verbinding tot de pijn van het afgescheiden zijn. Het is een troostrijk idee, dat er altijd ergens een deel aanwezig is dat aansluit op de eigen ziel. Hereniging is het mooiste, maar de weg is soms lang. In dit boek helpt Ria Verdurmen mensen, om deze weg te gaan.
  Haar eerste boek, Voetstappen naar het Licht, was gericht op troost in leven en sterven en beschrijft hoe er altijd op ons wordt gewacht. Haar tweede boek, Er loopt een Engel op uw Pad, beschrijft de immer aanwezige helpers en begeleiders, die zachtjes steunen en leiden. In haar derde boek straalt de liefde en dat wat alles verbindt.

  Formaat145 x 210 mm
  Aantal pagina's161 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurRia Verdurmen
  Korte levensbeschrijving
  Verschijningsdatum2010-11-26

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-263-2
  EAN nummer
  9789089542632
  Auteur
  Ria Verdurmen