Hart voor de natuur
Afbeelding van Hart voor de natuur
Afbeelding van Hart voor de natuur

Hart voor de natuur

Een warm en liefdevol boek over de natuur met een holistische visie op onze aarde

€ 22,50  Omschrijving

  Wij mensen zijn allemaal spirituele wezens in een menselijk lichaam. Een lichaam dat ons voertuig is hier op aarde. Het is de bedoeling om ons spirituele zelf neer te gaan zetten hier op aarde en te leven in ons aardse lichaam. Met al die prachtige kennis die eenieder van ons in zich draagt. Zodat wij al die kennis in wijsheid kunnen gaan gebruiken voor ons leven op aarde. De aarde en jij zijn geen gescheiden dingen. Jij bent een deel van de aarde en de aarde is een deel van jou.

  Naast alle wetenschappelijke kennis, die nog steeds wordt aangevuld, bestaat er ook een holistische visie op onze aarde. Kennis hierover is niet nieuw en al heel lang bekend bij natuurvolkeren, stammen en indianen. Kennis die van generatie op generatie werd overgedragen. Deze kennis is aan het verdwijnen doordat mensen steeds verder van de natuur af zijn komen te staan. In dit boek deelt Rachel Helmhout holistische inzichten die haar zijn aangereikt door haar gidsen, de bovenwereld en het innerlijke weten, met als doel om opnieuw iets wakker te maken en aan te raken in mensen. Om de liefde voor de natuur weer te laten stromen, om de verdwenen kennis weer terug te brengen in eenieder via pure liefde en door te laten zien hoe mooi, wonderlijk en magisch de aarde is. Want als dat aanslaat en stroomt dan behandelen mensen de aarde als vanzelf met respect en liefde.

  Een warm en liefdevol boek.


  Hart voor de natuur_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 209
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Rachel Helmhout
  Korte levensbeschrijving

  Rachel Helmhout (1970) groeide op in een omgeving die haar het signaal gaf dat wat zíj zag en voelde, niet goed was. Eenmaal volwassen is zij vele opleidingen gaan volgen op spiritueel gebied. Het werd haar steeds duidelijker wat de bedoeling van haar verblijf hier op aarde is. De verbindingen die zij als kind reeds had met de engelen, natuurwezens, dimensies, kosmos en aarde werden compleet hersteld. Het is haar diepste wens om dit gevoel van werkelijk thuiskomen, je weer compleet en één te voelen met alles om je heen, te delen met iedereen. Aangespoord en geleid door de bovenwereld publiceerde Rachel in 2013 haar boek Goudentijdskinderen. Met dit boek hoopte ze een stapje te kunnen maken en bij te dragen in het bewustwordingsproces van het Al.

  Verschijningsdatum 07-10-2016

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-900-6
  EAN nummer
  9789089549006
  Auteur
  Rachel Helmhout