Hartsverhalen voor iedere HSP
Afbeelding van Hartsverhalen voor iedere HSP
Afbeelding van Hartsverhalen voor iedere HSP

Hartsverhalen voor iedere HSP

Verhalen met belangrijke HSP-thema’s, die je kunnen ‘aanraken’ waarbij je hart wordt geopend en inzichten ontstaan. Met inspirerende krachtkaarten

€ 24,95  Omschrijving

  Dit boek is geschreven voor hoog sensitieve personen waarbij de verhalen uit de praktijk van Antoine van Staveren in de afgelopen twaalf jaar hun effect ruimschoots hebben bewezen. Dergelijke verhalen, met belangrijke HSP-thema’s, kunnen je ‘aanraken’ waarbij je hart wordt geopend en inzichten ontstaan.

  Niet alleen kinderen kunnen ademloos luisteren naar een verhaal, ook volwassenen kunnen er helemaal in opgaan. Zeker als je een levendige verbeelding hebt. Een Hoog Sensitief Persoon (HSP) denkt vaak in beelden en daardoor kunnen verhalen voor hen een zeer positieve uitwerking hebben. De meerwaarde van verhalen is dat het effectiever in het geheugen aanwezig blijft, helemaal indien de verhalen direct verwijzen naar een huidige levenssituatie die naar inzichten vraagt. Dan kan er een ‘energetisch kwartje’ vallen. Dat geeft kracht en vrijheid.

  Exact dat wat een belangrijk onderdeel is om gewenste veranderingen teweeg te brengen. Daarom worden de verhalen ‘hartsverhalen’ genoemd. De bijgevoegde ‘krachtkaarten’ geven de essentie van de verhalen weer, die je ondersteunen met een thema gedurende de periode dat je aandacht geeft aan het onderwerp dat bij je huidige situatie past. De vragen en opdrachten geven je het gevoel van een werkboek. Een werkboek voor jezelf, om in je ware kracht te komen staan.

  Formaat170x170
  Aantal pagina's200
  Levertijd1 werkdag
  AuteurAntoine van Staveren
  Korte levensbeschrijvingAntoine van Staveren (1968) is auteur, trainer, therapeut en oprichter van Instituut EszenzZ en het EszenzZ Centre. Hij specialiseerde zich in hooggevoeligheid, fibromyalgie, eet-, angst-, dwang- en identiteitsproblemen. Het EszenzZ Centre is een gespecialiseerd gezondheidscentrum voor met name hooggevoelige personen waar diverse gespecialiseerde hulpverleners uit zowel de reguliere als de alternatieve gezondheidszorg werkzaam zijn. Instituut EszenzZ beschikt inmiddels over een internationaal netwerk met gecertificeerde HSP-begeleiders.
  Verschijningsdatum2014-09-03

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-700-2
  EAN nummer
  9789089547002
  Auteur
  Antoine van Staveren