Hebzucht
Afbeelding van Hebzucht
Afbeelding van Hebzucht

Hebzucht

Vijfde misdaadroman Joop Hoekman over mysterieuze verdwijning vriendin van politieman

€ 22,50  Omschrijving

  Rechercheur Tom Meijer wordt verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van zijn vriendin Natasja, maar hij ontkent in alle toonaarden. Na verloop van tijd stopt de politie het onderzoek naar de verdwijning zonder dat er concrete resultaten worden geboekt. Langzaamaan probeert Tom zijn leven weer op te pakken, maar hij blijft actief zoeken naar zijn vermiste vriendin. Hij ontdekt dat Natasja geld heeft geïnvesteerd in een frauduleus beleggingsproject in Costa Rica. Zij is een van de vele gedupeerden. Tom vermoedt dat men vanuit die criminele organisatie betrokken is bij de verdwijning van zijn vriendin, en hij gaat over tot actie. De inmiddels ex-politieman infiltreert in die wereld met alle dramatische gevolgen van dien.
  Dit is de vijfde misdaadroman van Joop Hoekman.

  Over zijn werk verschenen lovende recensies:

  Het boek leest als een trein, mede door een romantisch element. Er zijn verschillende invalshoeken die afleiden van de kern, de valsmunterij, maar over het algemeen hapt het boek heerlijk weg. Chris van Lier is een overtuigend personage, gedreven als hij wordt door wraak.

  Thrillers Leestafel.info over Een oude vijand

  De schrijver heeft mij verrast met dit verhaal. Met vele spannende plotveranderingen en uiteindelijk een goed verhaal. Ik heb ervan genoten en het zal zeker niet mijn laatste boek van Joop Hoekman zijn.

  Hebban over Misdaadgeld


  Hebzucht_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x27 mm
  Aantal pagina's 298
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Joop Hoekman
  Biografie

  Joop Hoekman is geboren (1952) en opgegroeid in Kampen en is nu woonachtig in Apeldoorn. Hij heeft ruim 40 jaar bij de politie gewerkt en is meer dan de helft van zijn loopbaan betrokken geweest bij onderzoeken op het gebied van grootschalige fraude en gericht op het opsporen van criminele vermogens. Verder heeft hij zich als expert fraudebestrijding ingezet voor de oprichting van de Fraude Helpdesk. Deze desk houdt zich bezig met het voorkomen van deze vorm van criminaliteit. Zijn nieuwe boek getiteld Hebzucht is al weer zijn 5e misdaadroman. Net als in zijn vorige boeken is het verhaal gebaseerd op fictie, maar natuurlijk heeft hij details vanuit zijn jarenlange politie-ervaring gebruikt.

  Verschijningsdatum 08-04-2021
  Recensies

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-331-2
  EAN nummer
  9789463653312
  Auteur
  Joop Hoekman