Heldere waarnemingen

Heldere waarnemingen

Beschrijving van contacten van een ongekende schoonheid, vervuld van weemoed en diep mededogen

€ 19,50  Omschrijving

  Readings van een trance-medium: Contact met mensen, dieren, Engelen, geesten van overledenen en entiteiten

  Door ervaringen als kind (een uittreding op zijn vierde, een bijna-doodervaring op zijn vijftiende) is het leven van de schrijver van dit boek drastisch overhoop gehaald. Hij ontwikkelde een sterke gevoeligheid en zijn leven was vanaf toen volledig gericht op het algemeen welzijn van iedereen om hem heen. Hij werd aangeraakt door een vorm van universele liefde die uniek is, die moeilijk in woorden is uit te drukken en waaruit hij een enorme innerlijke kracht put. Deze intense en warme, liefdevolle vorm van mededogen voor alles wat leeft, is in de contacten met het hiernamaals vanzelfsprekend, maar is op aarde zeldzaam. Uiteindelijk, na jaren van onderzoek, bleek hij trance-medium te zijn.
  De contacten die hij heeft gehad met geesten van overledenen, Engelen en entiteiten waren van een ongekende schoonheid, vervuld van weemoed en diep mededogen, met warme verbondenheid en momenten van diepe ontroering. Momenten ook van het verwerken van pijn en situaties waarin vergeving kon worden geschonken. Eindeloos lijkende of innerlijke conflicten werden opgelost en getransformeerd, verdriet werd uitgehuild en de schaduwzijde van het bewustzijn werd onder ogen gezien en verwerkt in een diepe catharsis.

  Heldere waarnemingen_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x19 mm
  Aantal pagina's 216
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Amorinda van de Eeuwigheid
  Biografie

  Amorinda van de Eeuwigheid (1962) werd geboren met de gave van een trance-medium. Door een uittreding op zijn vierde en na een Bijna-Dood-Ervaring op zijn vijftiende had hij helderziende waarnemingen die hij (nog) niet kon plaatsen en door de familie werden weggehoond.
  Hij voltooide met toestemming van zijn opvoeders twee opleidingen in de techniek en werkt sinds zijn achttiende daar nog steeds in. Amorinda was wel heel zijn leven geïnteresseerd in spiritualiteit, parapsychologie, esoterie, theosofie, anthroposofie, Jiddu Krishnamurti, klassieke filosofie (Socrates e.a.) en psychologie (Jung, Maslow, Rogers, e.a.), psychotherapie en las daar veel over in zijn vrije tijd. Na 2009 ontdekte Amorinda zijn gave weer als trance-medium en de readings kwamen spontaan naar hem toe. Daarna volgde het boek Heldere Waarnemingen.

  Verschijningsdatum 26-08-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-784-2
  EAN nummer
  9789089547842
  Auteur
  Amorinda van de Eeuwigheid