Hemels aarden
Afbeelding van Hemels aarden
Afbeelding van Hemels aarden

Hemels aarden

Met steun van haar begeleiders, de lichtwereld en met behulp van de Healing Arts-remedies opent Sigrid Karssens nieuwe bewustzijnsvelden

€ 24,95  Omschrijving

  Sigrid Karssens beschrijft in dit boek haar weg in het openen van nieuwe bewustzijnsvelden. Zij doet dat met steun van haar begeleiders, de lichtwereld en met behulp van de Healing Arts-remedies. Tijdens uittredingen in de nacht en soms ook overdag, treedt zij een heel andere wereld binnen. De informatievelden die in dit boek beschreven worden, zijn fijnstoffelijke velden, waar andere werelden zijn en fijnstoffelijke wezens leven, van draken, verrezen meesters tot buitenaardse volken. Haar bijzondere ervaringen zijn verstrekkend, verhelderend en soms ook vermakelijk.

  Op uitermate vlotte wijze beschrijft zij een wereld die voornamelijk in sprookjes, sagen en legendes bestaat, maar voor haar de dagelijkse realiteit is. Ze beschrijft vier jaren van haar leven. Vier jaar waarin ze soms dagelijks, als in een dagboek, de nieuw opgedane inzichten verwerkte. Vaak had ze enkele weken, soms twee maanden lang, geen noemenswaardige ervaring en werd er niets genoteerd. Alles in dit boek berust op haar eigen waarheid, niets is verzonnen.

  Dit boek is een wezenlijke bijdrage aan de aarde en kosmos. Reis mee op de nieuwe bewustzijnsvelden en ontdek je eigen multidimensionaliteit. Maak kennis met je aardse of buitenaardse parallelle levens en ervaar heelheid en eenheid in verbinding met Moeder Aarde. Laten we gezamenlijk een hemelse aarde creëren!

  Formaat145x210
  Aantal pagina's300
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurSigrid Karssens
  Korte levensbeschrijving

  Sigrid Karssens is geboren in 1964 en opgegroeid in een liefdevol, levendig gezin waar oog is voor de natuur. Een moestuin, pony’s, katten, honden, kippen en veel konijnen laten haar de pracht van het leven dagelijks ervaren. Een aantal jaren geeft ze les op een kleine dorpsschool, trouwt met haar grote liefde en krijgt vier kinderen. Vele jaren besteedt ze alle tijd en energie aan het gezin. Een bewuste keus, ook omdat de jongste zoon geboren is met het syndroom van Down. Dit bijzondere kind is een voorbeeld voor het hele gezin door zijn onvoorwaardelijke liefde en oordeelvrije houding.

  Vanaf het moment dat de jongste telg hele dagen naar het speciaal onderwijs gaat, begint de lichtwereld zich intensief bezig te houden met de bewustwording van Sigrid. Twee Mariaverschijningen en medische ingrepen in haar slaap zorgen voor een omslag in haar leven. In enkele jaren tijd ontwikkelt zij zich tot Healing Arts docent en therapeut, waarbij ze zich door vele ervaringen specialiseert in buitenaardse energieën en de multidimensionale-mens. Sigrid geeft cursussen, bijscholingsdagen en individuele coaching en healing.

  Verschijningsdatum2012-08-29

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-460-5
  EAN nummer
  9789089544605
  Auteur
  Sigrid Karssens