Het belang van vertrouwen
Afbeelding van Het belang van vertrouwen
Afbeelding van Het belang van vertrouwen

Het belang van vertrouwen

Een aangrijpende vertelling, waarin traumatische ervaringen op bijzondere wijze onder de aandacht worden gebracht.

€ 17,50  Omschrijving

  Dit boek gaat over vertrouwen, of eigenlijk het gemis ervan, veroorzaakt door traumatische ervaringen.

  De hoofdpersoon lijdt op een bepaald moment in zijn leven aan geheugenverlies door onbekende oorzaak, wat allerlei vreemde situaties oplevert.

  Gek genoeg voelt hij op dat moment wel heel veel vertrouwen. Dat is nodig om zijn geheugen weer terug te krijgen en het proces waar hij voor staat aan te kunnen gaan. Daarbij krijgt hij hulp van de Heilige Antonius van Padua die hem schriftelijk allerlei opdrachten geeft om stukje bij beetje zijn geheugen weer terug te krijgen. Tegelijkertijd krijgt hij de gelegenheid om in contact met een vriendelijke man zijn trauma’s te verwerken en te leren de mensen weer echt te vertrouwen.

  Stap voor stap wordt duidelijk waardoor de persoonlijkheid van de hoofdpersoon zo misvormd werd en kan hij uit zijn zelfgemaakte gevangenis van eenzaamheid stappen.

  Een aangrijpende vertelling, waarin een actueel onderwerp op bijzondere wijze onder de aandacht worden gebracht.


  Formaat 145x210
  Aantal pagina's 195
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Anna Dekker-Koopman
  Biografie

  De schrijfster Anna Dekker-Koopman heeft in de moeilijkste tijd van haar leven veel hulp ervaren van de heilige Antonius van Padua. Ook het idee voor dit boek kwam na een vraag aan hem voor het slapen gaan. De ervaring had haar inmiddels geleerd, erop te kunnen vertrouwen dat het verhaal haar verder wel mee zou nemen. Als dank voor zijn hulp schreef zij dit boek, gebaseerd op de hedendaagse realiteit, waarin deze heilige een van de hoofdrollen speelt. Dit is haar vijfde boek. Van haar hand verschenen eerder twee boeken met humoristische verhaaltjes uit haar eigen leven in het West-Friese dialect (1991 en 1995), een naslagwerk over de tekentaal met daarin haar privé- en werkervaringen (2009), en een autobiografie (onder pseudoniem) waarin zij haar ervaringen beschrijft over de gevolgen van seksueel misbruik voor de familieband (2015).

  Verschijningsdatum 03-10-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-808-5
  EAN nummer
  9789089548085
  Auteur
  Anna Dekker-Koopman