Het grote Yogatherapieboek
Afbeelding van Het grote Yogatherapieboek
Afbeelding van Het grote Yogatherapieboek

Het grote Yogatherapieboek

Duidelijk geschreven en overzichtelijk vormgegeven boek over de meest gebruikte yogahoudingen en de effecten van de oefeningen

€ 24,95  Omschrijving

  Een essentiële yoga-gids voor genezing van het lichaam, de ziel en de geest.

  Dit boek is gebaseerd op zowel de fundamentele principes van de traditie van yoga volgens yoga-meester T. Krishnamacharya en zijn pupil A.G. Mohan, als op de laatste ontwikkelingen op het gebied van westerse anatomie.

  Het is geschreven op een manier die duidelijk en gemakkelijk te begrijpen is en geschikt is voor zowel beginners als gevorderde yoga-beoefenaars. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in de grote potentie van yoga om te genezen. In dit boek heeft Remo Rittiner zijn vele jaren van ervaring in het beoefenen en bestuderen van yoga samengevoegd met de ervaringen van een grote hoeveelheid mensen, die regelmatig onder zijn begeleiding yoga beoefenen.

  Formaat297 x 210 x 12
  Aantal pagina's196
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurRemo Rittiner
  Korte levensbeschrijving

  Na het intensief bestuderen en beoefenen van yoga bij en met A.G. Mohan in India, behaalde Remo Rittiner in 1996 een diploma dat van hem een officiële Ayur Yoga-leraar en therapeut maakte. Sinds 1997 stuurt hij het welbekende Ayur Yoga Centrum aan. In 2000 begon hij met het trainen van yoga-leraren en vier jaar later startte hij de eerste yoga-therapietraining in Zwitserland. In datzelfde jaar werd hij door de internationale yoga -therapieassociatie IYAT benoemd tot de eerste adviseur van Zwitserland.

  Verschijningsdatum2012-02-21

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-362-2
  EAN nummer
  9789089543622
  Auteur
  Remo Rittiner