Het hart als medicijn voor holistische stressvermindering
Afbeelding van Het hart als medicijn voor holistische stressvermindering
Afbeelding van Het hart als medicijn voor holistische stressvermindering

Het hart als medicijn voor holistische stressvermindering

Helende en holistische weg tot zelfgenezing in bijzonder en informatief boek

€ 24,50  Omschrijving

  Het hart als medicijn is een leefstijlboek over stressvermindering met nieuwe inzichten vanuit een holistische visie. Stress is meestal niet iets wat alleen in het Nu is ontstaan. Vaak is het opgebouwd in het leven uit verschillende momenten van stress en vooral de situaties die je opdoet als jong kind hebben veel impact. Deze stress laat sporen na in lichaam én geest. Dit is een voedingsbodem voor het ontstaan van verschillende (chronische) klachten.
  Met dit inspirerende boek wordt je inzicht vergroot hoe jij je gezondheid kunt ondersteunen. Het maakt je bewust hoe ons hart en brein samenwerken en beide verstoord raken als er sprake is van stress. We raken daarbij niet alleen onze innerlijke rust kwijt, maar ook het contact met onszelf.
  Nog te vaak zijn we de symptomen van stress aan het bestrijden en doen we te weinig aan de oorzaak. Om gezonder te leven is het belangrijk om te gaan begrijpen hoe je stress in het hart-breinsysteem kunt verminderen. Een belangrijke stap hierin is dat we het hart weer leren herwaarderen als centrum van onze ziel. Vanuit het ontwikkelen van een ontspannen hart ondersteun je het vitaal ouder worden en voed je het leven vanuit liefde. Het boek nodigt je uit om jezelf weer in de kracht van zelfgenezing te zetten. Deze holistische weg is helend voor lichaam, geest en ziel.

  HethartalsmedicijnBinnenwerkINK.pdf
  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 275
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Davida van Beckhoven
  Biografie

  Davida van Beckhoven (1962) is opgeleid als fysiotherapeut en specialiseerde zich daarna in de psychosomatische fysiotherapie. Daarna volgde ze diverse opleidingen die meer holistisch keken naar de mens en zo kreeg ze meer inzichten en handvatten om mensen te kunnen behandelen. Haar specialisatie is het behandelen van stressgerelateerde klachten. Vanaf 1996 werkt ze in haar eigen praktijk centrum Hestiada. Haar missie is een bijdrage willen leveren aan het verbeteren van de individuele gezondheid vanuit verbinding met het hart.

  Verschijningsdatum 28-11-2021

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-400-5
  EAN nummer
  9789463654005
  Auteur
  Davida van Beckhoven