Het kind en de engelboom
Afbeelding van Het kind en de engelboom
Afbeelding van Het kind en de engelboom

Het kind en de engelboom

Een bundel poëtisch geschreven kerstverhalen. Auteur is theologe en schreef deze verhalen voor diverse kerstvieringen, zowel kerkelijk als seculier. Met gratis cd

€ 18,-  Omschrijving

  Het kind en de engelboom | En andere kerstverhalen

  Kern van alle verhalen is de ontmoeting met het kind. Soms is dat het kind in de stal van Bethlehem, maar niet altijd liggen de bijbelse wortels zo dicht onder het oppervlak. Meestal speelt de ontmoeting zich af in het leven van alledag. Altijd onverwachts en steeds waar het leven in crisis verkeert: een operatie, de dreiging van een scheiding, de schemer van de ouderdom… In zulke pijn en eenzaamheid maakt het kind de dingen nieuw en ongekend anders.
  Het kind en de engelboom, is een prachtig uitgegeven kerstboek voor de liefhebber. Met cd om lekker achterovergeleund naar een paar verhalen te kunnen luisteren. Voor al diegenen die van kerst meer verwachten dan alleen een feestelijk of gezellig samenzijn. En vooral voor wie op zoek is naar de openheid van het kind, het heimwee kent naar het licht, dat alle talen van de wereld spreekt.

  Formaat

  165x165 mm

  Aantal pagina's 133
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur

  Krista Mirjam Dijkerman

  Biografie

  Krista Mirjam Dijkerman (1956) is theologe en heeft als verpleegkundige jarenlang met dementerende mensen gewerkt. Zij geeft in dit boek stem aan sommigen van hen, die haar op ongedachte wijze iets van hun innerlijk leven toevertrouwden. Daarmee vraagt zij, bij een groter publiek en bij hen die dagelijks met dementerenden omgaan, aandacht voor de zielzorg voor deze mensen.

  Verschijningsdatum

  30-11-2014

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-718-7
  EAN nummer
  9789089547187
  Auteur
  Krista Mirjam Dijkerman