Het Montferlandmysterie
Afbeelding van Het Montferlandmysterie
Afbeelding van Het Montferlandmysterie

Het Montferlandmysterie

Spannend boek over mysterieuze ontmoetingen, een geheim genootschap en een bijzondere vondst

€ 19,95  Omschrijving

  Het begint met de vondst van iets wat eerst lijkt op een metalen beestje. Martin en Lientje hebben een metaaldetector uitgeprobeerd in een gierput en als het apparaat begint te piepen, vangen ze een voorwerp met een aantal uitsteeksels. Als Martin het ding schoonwrijft, zien ze dat het van goud is. Ze gaan naar de bibliotheek in Didam om wat meer over het voorwerp te weten te komen en ontmoeten daar Berend Wildenbrok, bijgenaamd de Boekenwurm. Die biedt aan hen te helpen. Kim Lee, een jonge vrouw die Lientje nog van de basisschool kent, maakt het team compleet. Met elkaar proberen ze het mysterie van Montferland op te lossen.
  Er breekt een enerverende tijd aan, met mysterieuze ontmoetingen, een geheim genootschap en onverklaarbare gebeurtenissen. En naarmate het raadsel zijn ontknoping nadert, komt het viertal erachter hoe ingrijpend de vondst van een eenvoudig voorwerp hun hele leven kan veranderen.

  HetMontferlandmysterie_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 246
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Frans A.M. Schaars
  Biografie

  Frans A.M. Schaars (1953) is geboren in Didam. Als neerlandicus was hij werkzaam in het middelbaar, hoger en universitair onderwijs. Sinds zijn (pre)pensioen woont hij weer in zijn geboortedorp, dat thans onderdeel uitmaakt van de gemeente Montferland. Hij schrijft niet meer over of voor de Neerlandistiek, maar verzint zijn eigen verhalen, waaronder Diems Water (2017) en het vijfdelige Quintalogia: Het Herenhuis, De Donjon van Daim, Zingende Sluizen, De Witletingburcht en De Vesting Bakkolloth (2017-2020).

  Verschijningsdatum 02-02-2022

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-416-6
  EAN nummer
  9789463654166
  Auteur
  Frans A.M. Schaars