Het mysterie van de Kristalplaneet
Afbeelding van Het mysterie van de Kristalplaneet
Afbeelding van Het mysterie van de Kristalplaneet

Het mysterie van de Kristalplaneet

Heerlijk leesavontuur over vijf vrienden in het Verloren Dorp en de bevrijding uit de zwarte steen

€ 18,95  Omschrijving

  Het weer in het Verloren Dorp is compleet in de war. Het is extreem warm en soms regent het zonder waarschuwing opeens zwarte hagelstenen. Het is de laatste dag voor de vakantie en Dillan denkt aan wat hij in die weken met zijn vier vrienden zal gaan doen. De vijf, Rick, Koen, Lucas, Dicky en Dillan zijn onafscheidelijk. Misschien kunnen ze de duistere plek in het bos verder onderzoeken. Ze kunnen ook naar het oude vervallen huis naast het huis van Dicky gaan, waar ineens een hoge schutting om de tuin is gekomen en waar het lijkt te spoken.
  Dillans mijmeringen worden onderbroken door een zwarte mistsliert met een groene waas die lijkt te leven. Meteen daarna hoort hij een stem, maar hij ziet niemand. De stem vraagt Dillan om hem uit de zwarte steen te bevrijden, om de Kristalplaneet waar hij vandaan komt, te redden.
  Dan volgt een reeks spannende en onverklaarbare belevenissen. Samen met zijn vrienden en met hulp van Tante Til trekt Dillan ten strijde tegen het duister.

  Een heerlijk leesavontuur voor kinderen vanaf acht jaar.

  HetMysterievandeKristalplaneet_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 192
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Annie J. van Riemsdijk
  Biografie

  Annie van Riemsdijk is een vroege zeventiger en natuurgeneeskundig therapeut. Ze heeft een opleiding tot natuurgeneeskundige massagetherapeut gevolgd in Amsterdam. Haar aandacht richtte zich voornamelijk op de vele soorten massages en het geven van cursussen. Vooral de gesprekken met de mensen hebben veel invloed gehad op haar persoonlijke groei. Na ruim 25 jaar is de praktijk gestopt en kwam er vrije tijd, die al snel gevuld werd door gedichten en verhalen schrijven. Vooral in kinderverhalen kan zij haar “fantasiehoofd” op papier laten spreken. Zij beleeft zelf het verhaal. Dit resulteerde o.a. in Het mysterie van de Kristalplaneet.

  Verschijningsdatum 27-01-2022

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-414-2
  EAN nummer
  9789463654142
  Auteur
  Annie J. van Riemsdijk