Het Nieuwe Legioen
Afbeelding van Het Nieuwe Legioen
Afbeelding van Het Nieuwe Legioen

Het Nieuwe Legioen

Een spannende en meeslepende fantasyroman over een legioen met bijzondere krachten en mogelijkheden

€ 24,50  Omschrijving

  Grondvest

  Al van kinds af aan is het Raidons droom om in het leger te gaan. Maar zijn familie is arm en bovendien is hij nog erg jong. Toch meldt hij zich aan als er op een dag krijgers gezocht worden voor een speciaal legioen. Dit is zijn kans om zijn grootste wens in vervulling te laten gaan. De trainingen zijn heel zwaar en de soldaten dragen een bijzondere wapenuitrusting. Raidon blijkt unieke talenten te hebben. Niet alleen is hij als een van de weinigen in staat om de oude handboeken te lezen, maar ook beschikt hij over een scherp inzicht en een natuurlijk leiderschap.
  En dan blijkt op een dag, dat zich speciale tekens op de zware harnassen vormen, die te maken hebben met de inzet van de krijgers. Raidon ontwikkelt zich tot kapitein en onder zijn leiding komt een oeroud legioen met een indrukwekkende reputatie opnieuw tot leven.
  Keizerin Alyena, die het imperium van haar vader heeft overgenomen na diens dood, heeft te kampen met piraterij en hevige aanvallen op haar rijk. Zij kan de kracht en inzet van het Nieuwe Legioen heel goed gebruiken.
  Een spannende en meeslepende fantasyroman.

  HetNieuweLegioen_Inkijk.pdf


  Formaat 145x210x23 mm
  Aantal pagina's 425
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Wouter Brink
  Biografie

  Wouter A. Brink (1991) is geboren in het dorp Haren, nabij de stad Groningen.
  Al in zijn middelbare schooltijd schreef hij gedichten en kreeg hij ideeën over een speciaal leger in een fantasywereld. Tijdens zijn studie als docent Engels is hij begonnen met het schrijven van korte fantasyverhalen. Later voegde hij deze ideeën samen en ontstond Het Nieuwe Legioen, waarvan Grondvest het eerste deel is.

  Verschijningsdatum 15-11-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-098-4
  EAN nummer
  9789463650984
  Auteur
  Wouter Brink