Het siliconencomplot
Afbeelding van Het siliconencomplot
Afbeelding van Het siliconencomplot

Het siliconencomplot

Inzet privédetective voor chantage en moord in de wazige wereld van siliconenimplantaten

€ 17,50  Omschrijving

  JT-8 | Een JT-mysterie

  Wanneer een vitale vrouw het kantoor van Joost Ternate binnenstapt en vraagt of hij haar dood wil onderzoeken, is de detective wel verbaasd. Maar na haar uitleg neemt hij de opdracht aan en gaat hij met zijn team op onderzoek uit als Stella Mulders een paar maanden later inderdaad overlijdt. Hij krijgt te maken met de wereld van plastisch chirurgen en met de charmante Marguerite Masu die de verkoop van siliconenborstimplantaten moet bevorderen. Over de evidente nadelen van dit type implantaten praat ze liever niet, in tegenstelling tot de gedreven Stella Mulders die er onderzoek naar doet en er lezingen over geeft. Ook de gespierde vriend van Marguerite, een sportschooleigenaar, en zijn bazige zus spelen een belangrijke maar vooralsnog onduidelijke rol in de wazige wereld van chantage en moord. Wanneer ook Joost zelf nauwelijks ontsnapt aan een moordaanslag, beseffen hij en zijn medewerkers dat ze met vuur spelen.

  Dit is het achtste deel in een serie waarin privédetective Joost Ternate samen met zijn team wordt ingeschakeld om mysteries op te lossen.

  Hetsiliconencomplot_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's144
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Walther van Venrooij
  Biografie

  Na een carrière aan de Radboud Universiteit van Nijmegen, waarbij zijn leven werd gevuld met wetenschappelijk onderzoek en onderwijs, begon Walther van Venrooij met het schrijven van fictie, eerst voor kinderen, daarna voor volwassenen. In 2016 verscheen zijn eerste misdaadroman, Brieven uit de hemel, met inspecteur Joost Ternate in de hoofdrol. In 2017 verscheen het vervolg, Aranea (boek JT2), nog in datzelfde jaar gevolgd door JT3: De Japanner. In 2018 kwam JT4 uit (Nora E.), gevolgd door JT5: De cruise van de familie Larousse (2019), in 2020 JT 6 Concert in mineur en in 2023 JT 7 De koster en de kapelaan.

  Verschijningsdatum 05-01-2024

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-606-1
  EAN nummer
  9789463656061
  Auteur
  Walther van Venrooij