Het ven
Afbeelding van Het ven
Afbeelding van Het ven

Het ven

Romantische thriller over aandacht, afwijzing en obsessie

€ 22,50  Omschrijving

  Soms vrat het aan haar. Was ze echt gelukkig? Misschien moest ze het zich niet afvragen. En trouwens, ze had immers Eva, haar vriendin met wie ze gezellige dingen deed. Bovenal had ze haar viool, een heerlijk instrument om zich in te verliezen…

  Wat doe je als je een vriendschapsverzoek op Facebook krijgt van je allereerste echte vriendje? Het vriendje waarmee je je voor het eerst op het pad der naïeve liefde begaf? Maar waaraan je toch ook bizarre, weggestopte herinneringen hebt? Tessa Koningsberg-Frijling is doordacht, accuraat en secuur maar voegt in een ondoordachte bui en misschien tegen beter weten in haar eerste liefde toe op Facebook.

  Tessa heeft haar leven keurig op orde. Naast haar huishouden en gezin vindt ze afleiding bij strijkorkest ‘Sole donne’, een plek waar haar muzikale ambities tot uiting komen. Een plek ook voor steelse romantische momenten en gevoelens die ze nooit eerder heeft gevoeld. Langzaam maar zeker verliest ze zich in zaken die haar aandacht eigenlijk niet verdienen. En steeds vaker bekruipt haar ook een onheilspellend gevoel. Meer en meer ontdekt ze dingen die niet kloppen in haar georganiseerde leven. Hoe kan dat? Wie doet dat? Wie heeft het op haar voorzien…?

  Een romantische thriller over aandacht, afwijzing en obsessie.

  Hetven_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x24 mm
  Aantal pagina's 359
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Ciska Borger
  Biografie

  Ciska Borger (1972) heeft sinds 2007 haar eigen bureau voor creatieve teksten en communicatie, Bizzy Bee Communications. In opdracht schrijft ze voor online marketingbureaus, reclamebureaus, het MKB, overheden en uitgeverijen. Het ven is haar eerste roman.

  Verschijningsdatum 25-10-2020

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-271-1
  EAN nummer
  9789463652711
  Auteur
  Ciska Borger