Het verleden voltooid
Afbeelding van Het verleden voltooid
Afbeelding van Het verleden voltooid

Het verleden voltooid

Een spannend verhaal over mensen die gerechtigheid najagen, maar vooral ook een verhaal over liefde, vriendschap en trouw

€ 22,50  Omschrijving

  De 51-jarige Sander Kramer werkt al ruim 25 jaar als handhaver bij een waterschap. Op een avond ontdekt hij op het internet een foto van een vrouw die sprekend op zijn ruim twintig jaar jongere vrouwelijke collega Mili Prinsen lijkt. Het blijkt een foto van een pornoactrice te zijn. Als de volgende dag zijn collega Mili wordt ontvoerd vanaf het Groene Hartboortunnelterrein waar hij samen met haar een controle uitvoert, begint een zinderende zoektocht naar de werkelijke achtergrond van Mili.
  Wie is zij? En waarom is Sander bijna geobsedeerd door de veel jongere vrouw? Om de raadsels rond Mili te ontrafelen moet hij afreizen naar Tsjechië en de Oekraïne, waar hij in een duistere wereld terecht komt die hem geheel vreemd is. Sander moet al zijn kennis en vindingrijkheid inzetten om uit handen van politie en zijn belagers te blijven. Uiteindelijk wordt duidelijk dat een gebeurtenis uit Sanders verleden een rol speelt, waardoor zijn missie een nog persoonlijker karakter krijgt.

  Het verleden voltooid_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x28 mm
  Aantal pagina's 415
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Ben Kooy
  Biografie

  Ben Kooy werd in geboren 1962 in Leiden. Na het VWO aan het Rijnlands Lyceum Sassenheim studeerde hij een tweetal jaren Electrotechniek aan de HTS in Haarlem. Na avondstudies Milieukunde en Hoger NVA studeerde hij in 1996 af in de Milieutechnologie aan de HAS in Den Bosch. In 1993 kwam hij in dienst als handhaver bij een waterschap in het westen van Nederland, waar hij tot op de dag van vandaag werkzaam is. Ben is getrouwd en vader van twee zoons.
  Ben Kooy begon begon 15 jaar geleden met het schrijven van korte verhaaltjes. Toen al was het zijn droom ooit een (spannend) boek te schrijven. Na een tweetal cursussen creatief schrijven in 2013 en 2015 kon hij zijn droom verwezenlijken en schreef hij zijn eerste misdaadroman Het verleden voltooid.

  Verschijningsdatum 08-11-2016

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-907-5
  EAN nummer
  9789089549075
  Auteur
  Ben Kooy