Hotel Golden Morticum
Afbeelding van Hotel Golden Morticum
Afbeelding van Hotel Golden Morticum

Hotel Golden Morticum

Razend spannende misdaadroman over man die zijn vrouw achterna reist naar een hotel waar mensen in alle rust afscheid kunnen nemen van het leven

€ 21,50  Omschrijving

  Op een ochtend vindt Nico Hendricks een afscheidsbriefje van zijn vrouw. Ze is vertrokken naar Golden Morticum, een hotel waar mensen in alle rust afscheid kunnen nemen van het leven. In een ultieme poging zijn vrouw van suïcide te weerhouden, reist hij haar onder een valse identiteit achterna.
  In het hotel verloopt zijn plan totaal niet zoals hij het zich had voorgesteld. Hij kan haar nergens vinden. Tijdens nachtelijke verkenningstochten en inbraken zet Hendricks alles op het spel om zijn doel te bereiken. Tot overmaat van ramp wordt hij geconfronteerd met professor Dufre die hem onderwerpt aan een gevaarlijke experimentele therapie.
  Geleidelijk wordt hem duidelijk dat zijn reddingspoging ontaardt in een gevecht voor zijn eigen leven.

  Eerder verschenen van Richard Verbrugge:
  Nederlands Pompeii
  Octagon
  Anaxia

  Voor Anaxia: klik hier http://webshop.elikser.nl/anaxia.html

  Formaat145x210 mm
  Aantal pagina's268
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurRichard Verbrugge
  Korte levensbeschrijving

  Richard Verbrugge werd in Goes geboren en groeide op in Den Helder. Na het VWO, studeerde hij aan de HEAO in Alkmaar en de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij werkte bij een krant (Financieele Dagblad), in de muziekbranche (Roadrunner Records), sportstatistiek (Opta Index/Sky Television) en is nu al enige jaren in dienst van ABN AMRO in Amsterdam. In de jaren tachtig en negentig organiseerde hij tientallen busreizen naar festivals en concerten. Hij is geïnteresseerd in muziek, reizen, film, wetenschap en voetbal, maar schrijven is en blijft zijn grote passie. Sinds 2007 is hij vader van een drieling.
  Richard Verbrugge publiceerde al drie boeken (Nederlands Pompeï, Octagon, Anaxia) en schrijft naast romans ook columns, korte verhalen en cd recensies.

  Verschijningsdatum2011-06-15

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-310-3
  EAN nummer
  9789089543103
  Auteur
  Richard Verbrugge