Houden van mijzelf en van het leven (met meditatie-cd)
Afbeelding van Houden van mijzelf en van het leven (met meditatie-cd)
Afbeelding van Houden van mijzelf en van het leven (met meditatie-cd)
Afbeelding van Houden van mijzelf en van het leven (met meditatie-cd)

Houden van mijzelf en van het leven (met meditatie-cd)

In dit boek zijn drie van Sonia's lezingen gebundeld die de zo bekende woorden ‘houden van‘ een verdiepte betekenis geven. Werkelijk houden van jezelf is misschien wel het moeilijkste dat er is. Want het betekent liefde kunnen ontvangen en toelaten tot in het diepst van je wezen. Gevoelens van zelfontkenning, schuld en (faal)angst sluiten je ervoor af. Het is dan ook essentieel om vrede te sluiten met jezelf. Het boek gaat vervolgens nog dieper en belicht hoe je komt tot je levensessentie en hoe je tenslotte schepper wordt van je eigen lot.

€ 19,50  Omschrijving

  In het eerste deel Houden van mijzelf wordt uit de doeken gedaan hoe je dit kunt bereiken. Door de handvatten die u worden aangereikt, zult u vanuit een diepe acceptatie uw levensweg in liefde voor uzelf kunnen gaan.

  Door te leren houden van jezelf kun je ook Leren houden van het leven. In het tweede deel wordt toegelicht hoe je vrede kunt sluiten met de dualiteit in de wereld. Dan zal je mee kunnen gaan met de stroom van het leven, die je zal leiden naar je levensessentie: het gaan van je kosmische weg. Door je kosmische taken aan te gaan, zal je je leven tot vervulling brengen.

  In het derde deel Het leven als uitdaging worden de universele wetten, de opstandingswetten, van het Aquariustijdperk uitgelegd en bekrachtigd. Er wordt daarin verteld dat je de schepper van je eigen lot bent. Als je durft te leven volgens deze wetten zal het leven je uitdagen en je een nieuw perspectief bieden.

  Indien je dat wilt, kun je de verandering in je leven daadwerkelijk bekrachtigen met behulp van de meditaties in dit boek, die op CD zijn bijgesloten.

  Om terug te gaan naar de webwinkel van Stichting Sofia, klik hier: www.stichtingsofia.nl.


  Houden van mijzelf_Inkijk.pdf


  Formaat
  210x 150x 19 mm 339 gram
  Aantal pagina's 206
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Sonia Bos
  Biografie

  Sonia Bos was een mystica die behulpzaam was bij het bekrachtigen van de Aquariusblauwdruk, de blauwdruk van het Aquariustijdperk. Gelijktijdig met de bekrachtiging van deze blauwdruk mocht zij tijdens haar lezingen en themadagen een universele leer voor de mensheid optekenen: de basismystiek voor het Aquariustijdperk (Aquariusmystiek).

  Sonia is als eerste gaan spreken over de dertien chakra’s, het dertienvoudige bewustzijn van de kosmische mens en een nieuwe visie op onze geneeskracht via onze scheppende vermogens.

  Het volledige oeuvre van Sonia is ondergebracht in Stichting Sofia. Momenteel wordt het oeuvre exclusief verkocht door Uitgeverij Elikser.

  Dit zijn de thema’s die o.a. worden behandeld in de Aquariusmystiek of waar de Aquariusmystiek een vernieuwende visie op heeft:
  • Oorzaken van ziekte en gedragsgerelateerde stoornissen: o.a. kanker, hart- en vaatziekten, depressie, dementie, AIDS, ME, diabetes, autisme, ADHD, diverse vormen van angsten, psychose, verstoord eetgedrag.
  • Genezing, lichtwezenheling en andere therapeutische toepassingen aangedragen door de Aquariusmystiek.
  • De kosmische mens (Aquariusmens) met zijn Dertien Chakra's en dertienvoudig bewustzijn.
  • Transformatie, Transmutatie en Creatie en het hanteren van de scheppingskracht (werken met de Universele Symbolen).
  • De werking van ons nieuwe immuunsystemen.
  • Omgaan met emoties, leven vanuit het hart.
  • Zelfacceptatie, liefde voor jezelf en acceptatie van je leven.
  • Trauma's en oertrauma's.
  • Liefde, relaties, man-vrouw verhouding in de nieuwe tijd.
  • Aquariuskinderen, puberteit en het nieuwe opvoeden..
  • Intuïtie en innerlijke leiding: meditatie, inwijding, schouwen in de Akasha, Christusbewustzijn.
  • Wat is er gaande in de wereld, de nieuwe aarde, invloed van de mens op andere levensvormen.

  Porto:
  € 2,95

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-75343-50-2
  EAN nummer
  9789075343502
  Auteur
  Sonia Bos