Ik 2.0
Afbeelding van Ik 2.0
Afbeelding van Ik 2.0

Ik 2.0

Gevoelige thema’s in boeiende roman over spiritueel ontwaken jonge vrouw

€ 18,95  Omschrijving

  Ik 2.0 schetst het spiritueel ontwaken van Jessica, een jonge vrouw. Een traumatische gebeurtenis uit haar jeugd doet haar wereld wankelen. Ze wordt tot reflectie gedwongen, analyseert haar omgeving en waant zich in Maskerland. Maar een eindpunt in haar denken is deze analyse allerminst. Ontmoetingen en gebeurtenissen brengen haar waardevolle inzichten. Hierbij wordt Jessica geconfronteerd met tal van gevoelige thema’s, zoals kinderwens, celibaat, seks, euthanasie en monogamie/polyamorie. Dit alles probeert ze in een spiritueel daglicht te plaatsen, waardoor ze geleidelijk een nieuw leven uitbouwt. Dan doet ze een angstaanjagende ontdekking en is gedwongen politiehulp in te schakelen. Niets is nog wat het lijkt. Uiteindelijk komt ze tot de conclusie: groei eindigt nooit. En dat is een geweldige troost.

  Van Koen Van der Cruyssen verscheen eerder De zoo, waarin hij maatschappelijke en filosofische thema’s verwerkte tot een sprookje.

  Website: www.ik20.info

  Ik2.0_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x18 mm
  Aantal pagina's 181
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Koen Van der Cruyssen
  Biografie

  Koen Van der Cruyssen (1966) is Belg en werkt als zelfstandig interieurbeplanter.

  Als schrijver is hij een laatbloeier. Zijn eerste roman bracht hij uit op 48-jarige leeftijd. Beide boeken die hij inmiddels uitbracht zijn maatschappelijk, filosofisch en spiritueel getint.

  Zijn stijl bestaat uit het vertellen van een doordacht en spannend verhaal waarin hij diverse thema’s en boodschappen verbergt.


  Verschijningsdatum 30-06-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-069-4
  EAN nummer
  9789463650694