Ik 2.0
Afbeelding van Ik 2.0
Afbeelding van Ik 2.0

Ik 2.0

Gevoelige thema’s in boeiende roman over spiritueel ontwaken jonge vrouw

€ 21,50  Omschrijving

  Ik 2.0 schetst het spiritueel ontwaken van Jessica, een jonge vrouw. Een traumatische gebeurtenis uit haar jeugd doet haar wereld wankelen. Ze wordt tot reflectie gedwongen, analyseert haar omgeving en waant zich in Maskerland. Maar een eindpunt in haar denken is deze analyse allerminst. Ontmoetingen en gebeurtenissen brengen haar waardevolle inzichten. Hierbij wordt Jessica geconfronteerd met tal van gevoelige thema’s, zoals kinderwens, celibaat, seks, euthanasie en monogamie/polyamorie. Dit alles probeert ze in een spiritueel daglicht te plaatsen, waardoor ze geleidelijk een nieuw leven uitbouwt. Dan doet ze een angstaanjagende ontdekking en is gedwongen politiehulp in te schakelen. Niets is nog wat het lijkt. Uiteindelijk komt ze tot de conclusie: groei eindigt nooit. En dat is een geweldige troost.

  Van Koen Van der Cruyssen verscheen eerder De zoo, waarin hij maatschappelijke en filosofische thema’s verwerkte tot een sprookje.

  Website: www.ik20.info

  Ik2.0_Inkijk.pdf

  Formaat

  145x210x18 mm

  Aantal pagina's

  181

  Levertijd

  2 werkdagen

  Auteur

  Koen Van der Cruyssen

  Biografie


  Koen Van der Cruyssen (België, °1966) is als schrijver een laatbloeier. Zijn eerste roman bracht hij uit op 48-jarige leeftijd. De boeken die hij sindsdien uitbrengt, zijn maatschappelijk, filosofisch en spiritueel getint. Hierbij vertrekt hij telkens vanuit een goed doordacht verhaal, dat zowel in de breedte als in de diepte stevig uitgewerkt wordt.  Verschijningsdatum

  30-06-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-069-4
  EAN nummer
  9789463650694
  Auteur
  Koen van der Cruyssen