Ik ben Maria Hoop
Afbeelding van Ik ben Maria Hoop
Afbeelding van Ik ben Maria Hoop

Ik ben Maria Hoop

Madama geeft inzichten door van Maria en beschrijft hoe de nieuwe mens, geleid door zijn Ik Ben, zijn wezenlijke Zijnskern, wordt verlost en in de cirkel van levende en levengevende energie is ingebed

€ 24,60  Omschrijving

  GESPREKKEN MET MARIA HOOP, de Universele Moeder.

  Haar boodschap is: Geef geboorte aan je wezen in het dagelijks leven met de voortstuwende kracht van de Hoop.

  In dit manuscript geeft multidimensioneel kunstenaar, inspirator en coach Madama inzichten door van Maria. Ze beschrijft hoe de nieuwe mens, geleid door zijn IK BEN, zijn wezenlijke Zijnskern, wordt verlost en in de cirkel van levende en levengevende energie is ingebed. Zoals in de Renaissance een ander perspectief ontstond op de verhouding mens - aarde, zo is nu de tijd rijp voor een kosmische Renaissance = wedergeboorte omdat nu het bewustzijn van het Zijnsniveau wordt geactiveerd door het perspectief dat alles = energie = trilling. De maatschappelijke implicatie hiervan:

  ieder 1 in God = God in ieder 1 = 1 God in eenieder.

  De doorgevingen zijn zo letterlijk mogelijk weergegeven in de Canto’s, maar sommige woorden of zinsneden riepen vragen op. Deze worden in de Toelichting verhelderd. Om te aarden in het hier en nu is de Toepassing geschreven.

  Op die manier is er een drie-eenheid ontstaan die hopelijk velen zal inspireren, ontroeren en aanzetten tot creatie in dienstbaarheid.

  Het is een manuscript over nieuw leiderschap IK BEN, gebaseerd op universele verbondenheid.

  Formaat250 x 165 mm
  Aantal pagina's145 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurMadama
  Korte levensbeschrijving

  Madama (Margareth Adama) is kunstenares, coach en medium. Zij woont en werkt in Paradama Da Esperanza te Maria Hoop (L). Zij stelt haar veelzijdige talenten ten dienste van de ontplooiing van het scheppend vermogen in ieder mens o.a. in de Sophia Amor opleiding, cursussen, workshops en individuele coaching. Madama is auteur van het inspiratieboek ‘HEMELPOORTEN’ uitgegeven door Koppenhol te Hilversum.

  Verschijningsdatum2010-10-09

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-251-9
  EAN nummer
  9789089542519
  Auteur
  Madama