Ik zie ik zie wat jij niet ziet
Afbeelding van Ik zie ik zie wat jij niet ziet
Afbeelding van Ik zie ik zie wat jij niet ziet

Ik zie ik zie wat jij niet ziet

Een positief geschreven boek, vol tips en weetjes, voor hoogsensitieve kinderen

€ 17,95  Omschrijving

  Tips voor hoogsensitieve kinderen

  Het boek Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet gaat over hoogsensitiviteit, paranormale begaafdheid en hoe je daar je voordeel mee kan doen. Het is een positief geschreven boek voor kinderen van 9 tot 16 jaar. Voor ouders, begeleiders, hulpverleners en leerkrachten is het een verhelderend boek. Volwassenen leren het kind beter te begrijpen. Het boek geeft herkenning. Het is geen boek dat van het begin tot het einde gelezen hoeft te worden. Het kan zijn, dat je even iets wilt opzoeken over een bepaald onderwerp, of je zoekt een oefening om je energie in balans te brengen.
  Elk kind beschikt over innerlijke kracht. Als je in contact kan komen met die innerlijke kracht word je sterker. Hoogsensitief en paranormaal begaafd zijn is een cadeautje. Het is iets extra’s. Als je ermee leert omgaan, haal je meer uit het leven en uit jezelf. Je laat als het ware de diamant, die in je zit, schitteren. Het boek zit boordevol informatie, tips, gedichten en praktijkvoorbeelden van kinderen en jongeren. Ook staan er veel (yoga)oefeningen in het boek, die je kunnen helpen de diamant te laten schitteren.

  Formaat

  145x210x80 mm

  Aantal pagina's 125
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur

  Jacqueline Verhaegh

  Biografie

  Jacqueline Verhaegh (1968) is kindercoach en Reikimaster. Ze studeerde Nieuwetijdskindercoach en Sociaal Pedagogisch Hulpverlening aan de HBO. Ze is ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. Als kindercoach is Jacqueline gericht op de innerlijke kracht van de mens. Zij combineert methodieken uit de reguliere en alternatieve hulpverlening en werkt vanuit een holistische gedachte. Haar boek is een praktisch uitgangspunt voor haar trainingen met kinderen. Daarnaast is Jacqueline moeder van twee kinderen. Als Jacqueline niet aan het werk is, kookt zij graag of is ze te vinden in haar atelier waar ze schildert of met haar kinderen creatief bezig is. Meer informatie over de auteur op www.kindercoachjacqueline.nl

  Verschijningsdatum

  26-11-2014

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-720-0
  EAN nummer
  9789089547200
  Auteur
  Jacqueline Verhaegh