In het spoor van de Waterpoema
Afbeelding van In het spoor van de Waterpoema
Afbeelding van In het spoor van de Waterpoema

In het spoor van de Waterpoema

Een verbijsterende mystieke reis door oude beschavingen in de moderne tijd in Peru en Bolivia

€ 24,95  Omschrijving

  Levenswijsheid uit het Incarijk

  Werk niet alleen met ons, werk vanuit ons. Tot nog toe heb je vanuit je Aardse basis gewerkt. Dat is een uitstekend begin, maar er is veel meer mogelijk. Je bent een sterrenkind. Uit sterrenstof ontstaan, kun je die krachten aanwenden. Werk als de Apu’s – vanuit de Hemel, al blijf je sterk met de Aarde verbonden. Straks daal je via de kop van de condor symbolisch af naar de Aarde. Blijf vanuit dit perspectief werken. De blik van de condor, het inzicht vanuit de Hemel – vanuit het overzicht – is je nieuwe uitgangspunt. Leer erop te vertrouwen.

  Tijdens de mystieke reis die Raoul de Haan door Peru en Bolivia maakt, krijgt hij boodschappen en inzichten door, zoals de boodschap hierboven. Het is een reis met vele piekervaringen, waarin hij zich kan verbinden met zijn hoogste zelf en de wijsheden van sjamanen uit het Incarijk. De oeroude inzichten die hem geopenbaard worden, zijn helemaal toegesneden op de tijd waarin wij leven. Raoul de Haan beschrijft de heilige plekken die hij heeft mogen bezoeken, zoals hij ze in geografische volgorde heeft mogen beleven: het Heilige Meer, de Zonnepoort op de berg, het eiland van de Maan en van de Zon, het dorp van de Aardemoeder, de Vallei van de Condors, de Nazcą-lijnen, Cuzco, de Incatrail, Machu Picchu en vele andere plaatsen. De hoofdstukken zijn ieder voor zich een specifieke omgeving toegewijd.

  Een verbijsterende reis door oude beschavingen in de moderne tijd.

  In het spoor van de Waterpoema_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210mm
  Aantal pagina's 306
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Raoul de Haan
  Korte levensbeschrijving

  Raoul de Haan is de auteur van de boeken Tot jezelf komen, een veelzijdig handboek over meditatietechnieken (met cd); Maya-Piramidemeditatie, De Weg van het Blad, spirituele ervaringen bij de Maya’s; en van de haikubundel ik sterf tevoorschijn. Tevens verscheen van hem, in het Nederlands en het Engels, het Mandala Orakelboek, een bundel met bijna 150 overwegingen en affirmaties, geïllustreerd met prachtige tekeningen van mandala’s. Ook schreef hij een bijzonder jeugdboek voor nieuwetijdskinderen: Josanna en de Lichtbaluw.

  www.tanahora.nl

  Verschijningsdatum 05-10-2016

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-899-3
  EAN nummer
  9789089548993
  Auteur
  Raoul de Haan