Innerlijke verborgenheid
Afbeelding van Innerlijke verborgenheid
Afbeelding van Innerlijke verborgenheid

Innerlijke verborgenheid

Dit boek is een stimulans voor de lezer om zijn eigenheid aan te vullen met een meer uitgebreide kennis

€ 17,50  Omschrijving

  Roos van den Bergh vertelt in haar werk over de ontwikkeling die zij doormaakt op het gebied van geestelijke verrijking. Het begon met een stille stem, die haar opriep om binnenskamers te gaan. In een reeks van vier waardevolle en troostrijke boeken deelde de schrijfster haar kennis met haar lezers. Haar vijfde boek biedt hulp bij het aanspreken van de rijke en onuitputtelijke bron in ieders innerlijk. Het boek is een stimulans voor de lezer om zijn eigenheid en al datgene wat hijzelf als waardevol beschouwt aan te vullen met een meer uitgebreide kennis.
  In de woorden van de schrijfster:
  ‘Wordt u zich bewust van de diepe, verborgen rijkdom in uzelf, dan ligt de weg naar een onvergankelijke toekomst voor u open. Ik wens u dan ook veel inzicht en begrip om uw kennis te vergroten.’

  De eerdere titels van de boeken die Roos van den Bergh schreef over geestelijke groei en bewustwording zijn: De Geestkracht van het Zijn, Samen op weg door Niemandsland, Een stem in de ruimte en Geestkracht, de Sleutel der Waarheid.

  Formaat125x200x15
  Aantal pagina's172
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurRoos van den Bergh
  Korte levensbeschrijving

  Roos van den Bergh werd in 1939 te Beverwijk geboren als dochter van een Hollandse vader en een Hongaarse moeder en kreeg de namen Roswitha, Mariska, Flora, Athene mee. Op 4-jarige leeftijd verloor ze op afschuwelijke wijze haar vader, waarna ze een zwervend bestaan heeft geleid dat resulteerde in een jarenlang verblijf bij pleegouders.
  Terwijl ze werkzaam was als verpleeghulp leerde ze haar man – een Hongaarse vluchteling – kennen, en huwde in 1959. Na een jaar mocht helaas haar eerste kindje het levenslicht niet zien, maar vervolgens werden haar dochter en zoon geboren.
  In al die jaren zocht ze naar waarheid en kennis, en deze zwerftocht voerde haar langs vele geloofsovertuigingen, godsdiensten en sekten, maar in de overtuiging dat vernieuwing en openbaring een zaak van deze tijd zijn, bleef ze afzijdig toekijken, en nam het goede van elk mee in haar geest. Als gediplomeerd doktersassistente kwam ze in aanraking met veel lichamelijk leed, maar vooral werd ze getroffen door de geestelijke nood, bij zowel jonge als oude mensen.
  Op 64-jarige leeftijd trof een innerlijke stem haar tot diep in haar geest, en werden haar gedachten openbaar gemaakt door het op te schrijven. Ze raadt een ieder aan, die zoekt naar die bijzondere sleutel der waarheid, waarmee zij de deur tot de Heilige Geest kunnen openen, met haar over de brug te gaan naar de nieuwe tijd van openbaring en wéten.

  Verschijningsdatum2012-03-29

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-428-5
  EAN nummer
  9789089544285
  Auteur
  Roos van den Bergh