Jachtig
Afbeelding van Jachtig
Afbeelding van Jachtig

Jachtig

Adembenemend avontuur waarin inspecteur Caitin Dern geconfronteerd wordt met wijdvertakt netwerk van criminelen

€ 22,50  Omschrijving

  Hij had het eruit geraffeld als een lesje dat hij uit zijn hoofd had geleerd. Met open mond en in opperste verbazing had ze naar haar broertje zitten luisteren. Ze voelde angst om haar hart samentrekken en vroeg zich af of haar ouders op de hoogte waren van de activiteiten van haar broer. Voor haar was duidelijk dat hij gehersenspoeld was en ze aarzelde of ze hem moest tegenspreken of met hem mee moest praten. Ze besloot tot het eerste. Ze paste wel de nodige tactiek toe om hem niet boos te maken.

  Inspecteur Caitlin Dern wordt geconfronteerd met het lijk van een onbekende man. Opmerkelijk is dat hij de sleutels van een boot bij zich draagt, maar niet de eigenaar is. Caitlin stuit samen met haar team op een wijd vertakt netwerk van criminelen. De broer van haar vriendin Namir, Abdul, is een van de betrokkenen. Langzamerhand bekruipt Caitlin het gevoel, dat ze binnen de veiligheidsdienst waar ze haar bevindingen aan voorlegt, niet iedereen kan vertrouwen. En dan komt ze zelf in gevaar.
  Een adembenemend avontuur.

  NBD Biblion over Caitlin, Verborgen verleden:

  Vlot leesbaar verhaal met veel prima dialoog, waarin boeiende psychologische verhandelingen over menselijke relaties en respect aan de orde komen. Goed uitgewerkte personages.

  Jachtig_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x28 mm
  Aantal pagina's 315
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Daan Fousert
  Biografie

  Daan Fousert is een productief en veelzijdig schrijver. Dit is zijn zevende boek en de vierde in de serie waarin Caitlin Dern een hoofdrol speelt. Zijn kennis van en ervaring met mensen komen in zijn boeken heel goed tot uiting in de zuivere dialogen en psychologische typeringen. Hij is in staat spanning op te bouwen en je vast te houden in het verhaal tot de laatste pagina.

  Verschijningsdatum 30-11-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-107-3
  EAN nummer
  9789463651073
  Auteur
  Daan Fousert