Jesjoea
Afbeelding van Jesjoea
Afbeelding van Jesjoea

Jesjoea

Bijzondere en inspirerende vertelling over het werk van Jesjoea en zijn boodschap van onvoorwaardelijke liefde, gebaseerd op gedegen bronnenonderzoek

€ 24,50  Omschrijving

  Na een jarenlange missie in het buitenland keert de hoog opgeleide en ingewijde Esseen Jesjoea met zijn gezin terug naar zijn geboorteland Palestina. Daar wordt hem gevraagd de leiding van de Esseense gemeenschap op zich te nemen. In een land dat gebukt gaat onder religieuze wetten en Romeinse bezetting weet hij de mensen het geloof in zichzelf terug te geven, wat hem binnen en buiten de Esseense gemeenschap buitengewoon geliefd maakt. Helaas gebruiken de Joodse vrijheidsstrijders zijn roem voor hun eigen doeleinden, wat leidt tot zijn doodvonnis en kruisiging. Maar Jesjoea overleeft.

  Jesjoea hervat zijn buitenlandse missie, maar moet toezien hoe de jonge en ambitieuze Jood Saul zijn naam kaapt en verbindt aan een nieuwe religie, geënt op de joodse Messiasverwachting en de Romeinse Mithrascultus: het geloof in Jesjoea de Verlosser.

  Zelf blijft Jesjoea zijn boodschap van onvoorwaardelijke liefde uitdragen. Hij zet zijn werk tot op hoge leeftijd voort en verwerft faam in een groot deel van de dan bekende wereld.

  Deze bijzondere en inspirerende vertelling is gebaseerd op gedegen bronnenonderzoek door de schrijfster.

  Jesjoea_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210
  Aantal pagina's 352
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Tara Notenbomer
  Biografie

  Tara Notenbomer studeerde theologie en natuurgeneeskunde maar koos al vroeg haar eigen pad. Ze verdiepte zich in spirituele tradities uit oost en west en zette zelf een meditatieschool op. Tara werkte in de natuurvoeding en het onderwijs en was als trainer verbonden aan het Transition Network, een bottom-up duurzaamheidsorganisatie. Momenteel werkt ze in de zorg en de kinderopvang. Daarnaast geeft ze empowerment-sessies en trainingen.

  Verschijningsdatum 05-10-2020

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-269-8
  EAN nummer
  9789463652698
  Auteur
  Tara Notenbomer