Jonkheer Jammie en de tijgerkooi
Afbeelding van Jonkheer Jammie en de tijgerkooi
Afbeelding van Jonkheer Jammie en de tijgerkooi

Jonkheer Jammie en de tijgerkooi

Een fantasierijk, humoristisch en spannend boek, om voor te lezen en om zelf te lezen, voor kinderen vanaf zes jaar

€ 14,50  Omschrijving

  Matt woont met zijn ouders, opa en zijn bijzondere tante Appelonia in het familiehotel, waarvan een gedeelte eeuwenoud is. Op de zolder van het oude gedeelte woont een lief, grappig spookje, Jonkheer Jammie. Alleen kinderen of volwassenen met genoeg fantasie kunnen hem zien.
  Achter het hotel is een nieuwe kinderboerderij gekomen. Er kunnen groepen kinderen logeren, maar ze kunnen ook een dagje langskomen voor een schoolreisje.
  Vlak na de opening logeert er een groep kinderen in de boerderij. Ze zijn er nog maar net als twee meisjes vermist raken. Wat is er gebeurd? Niemand begrijpt waar ze zouden kunnen zijn. Dan wordt de hulp van Jonkheer Jammie ingeroepen.

  JonkheerJammieendetijgerkooi_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 110
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Sylvia Lucia
  Biografie

  Sylvia Lucia schreef meerdere boeken over onderwerpen als reïncarnatie en tweelingzielen op een natuurlijke manier en in begrijpelijke taal: Heimwee naar de Pinkstertuin, Verlangen naar mijn tweelingziel, De hemel zal het weten, Raymond Lodge, soldaat van het licht en de misdaadroman De Marrense kerkmoord. Tevens verscheen van haar het kinderboek Het spookhotel van jonkheer Jammie. Dit is het tweede deel in deze serie.

  Verschijningsdatum 08-02-2022

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-418-0
  EAN nummer
  9789463654180
  Auteur
  Sylvia Lucia