Kiddo King
Afbeelding van Kiddo King
Afbeelding van Kiddo King

Kiddo King

Als haar ouders na een jaar Zwoegoslavië drie weken niets willen doen in Ontspanje gaat Ietje naar Kiddo King, het vakantiepark waar kinderen de baas zijn.

€ 17,50  Omschrijving

  Na een jaar Zwoegoslavië willen Ietjes ouders dolgraag drie weken nietsdoen in Ontspanje. Maar Ietje wil niet mee. Zij gaat eerst een week naar Kiddo King, het vakantiepark waar kinderen de baas zijn en daarna twee weken naar haar opa, die een boek over haar avonturen gaat schrijven.
  In Kiddo King ontmoet Ietje kinderen met bijzondere trekjes: Yokki, Gulz, Boddi, Pjoetr, Choa, Adé, Fobi en Obesi. Ook belandt ze elke dag in een sprookjesachtig avontuur. Maar de sprookjes in Kiddo King lopen altijd net even anders dan de sprookjes die ze thuis, in Zouteloo geleerd heeft ...
  Fantasie, humor, satire, psychologie, filosofie: het is allemaal te vinden in dit nieuwe verhaal van Wim Meyles, die landelijke bekendheid heeft gekregen met zijn fabels en zijn woordspelingen.
  Kiddo King biedt leesplezier en stof tot nadenken voor volwassenen en voor kinderen vanaf ongeveer 12 jaar.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's117
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurWim Meyles
  Korte levensbeschrijving

  Wim Meyles (1949) heeft Engelse taal- en letterkunde gestudeerd en is werkzaam als decaan op een scholengemeenschap in Alkmaar.
  Zijn voornaamste interessegebieden zijn psychologie en taal. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met schrijven (woordspelingen, sprookjes, fabels, korte verhalen) en beeldhouwen (zie www.wimmeyles.exto.nl).

  Hij is getrouwd, heeft drie kinderen en zes kleinkinderen.

  Tweede auteurIllustrator: Ellen de Bruijn
  Biografie 2e auteur

  Ellen de Bruijn

  Verschijningsdatum2013-11-28 00:00:00

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-573-2
  EAN nummer
  9789089545732
  Auteur
  Wim Meyles