Lees mij tussen de regels door
Afbeelding van Lees mij tussen de regels door
Afbeelding van Lees mij tussen de regels door
Afbeelding van Lees mij tussen de regels door
Afbeelding van Lees mij tussen de regels door

Lees mij tussen de regels door

Prachtige dichtbundel met bijzondere poëzie, rijk geïllustreerd en krachtig in toon en taal

€ 25,-  Omschrijving

  Lees mij tussen de regels door is een uitzonderlijke dichtbundel, een hartenwens van schrijfster Geke Maes, die met dank aan een crowdfunding van het taal- en inspiratiecollectief Allemonden in samenwerking met uitgeverij Elikser versneld tot stand is gekomen omdat Geke ernstig ziek is.
  De bundel eindigt met een komma. Omdat er na een komma, altijd nog iets komt. Iets blijft. En dat er iets komt en ook iets blijft met deze bundel kunnen Allemonden als inspiratiecollectief wel stellen.
  Geke’s werk kenmerkt zich door een ogenschijnlijke eenvoud die grote diepgang herbergt. Prachtige teksten en krachtige quotes. De vorm waarin ze werkt is kunstzinnig en authentiek. Haar creativiteit beperkt daarbij niet tot schrijven alleen. Dat zie je ook terug in de bundel.
  Bijzonder is dat een 25-tal mensen in haar directe omgeving een gedicht hebben uitgekozen en in een aantal zinnen hebben uitgelegd wat dit gedicht voor hen betekent. Dit maakt het boek erg persoonlijk en speciaal, maar het is vooral een bundel geworden met Geke’s mooie gedichten, creatieve straatnaampoëzie en quotes.

  Formaat Gebonden 180x180 mm
  Aantal pagina's 164
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Geke Maes-van Buiten
  Biografie

  Geke Maes (@same_geek) won in 2021 de AMAI Award voor de beste quote (publieksprijs). Ze is moeder, wereldburger, orthopedagoog, maar bovenal mens. Vanuit een observerende en sensitieve blik, met liefde voor mens en omgeving, schrijft ze over persoonlijke en maatschappelijke thema’s.
  Geke woont met haar man en drie kinderen in Meppel.

  Verschijningsdatum 05-11-2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-578-1
  EAN nummer
  9789463655781
  Auteur
  Geke Maes-van Buiten