Licht-ingevingen

Licht-ingevingen

Een warm, bemoedigend en inspirerend boek met channelings en uitleg over de sferen en de huidige tijd

€ 29,95  Omschrijving

  Het is aan ons het proces aan te gaan om in onszelf te keren en te onderzoeken waar ons licht is. Het licht vanwaaruit wij eindeloos kunnen putten om werkelijk te zijn wie we van oorsprong zijn. Deze weg mag ieder voor zich gaan. Ik noem het de weg van het Licht, het donker niet schuwend: het donker en het licht in jezelf omarmend en met elkaar verenigend. In elk verhaal dat ik heb geschreven is het Licht al voelbaar. In de vele channelings is de innerlijke kracht die ieder van ons bezit zichtbaar, evenals de steun die we daarbij krijgen vanuit de Lichtwereld.

  Marit Karssens doet in dit boek verslag van de innerlijke weg die zij de afgelopen jaren heeft afgelegd. Ze begint met de beschrijving hoe ze in 2010 voor het eerst bewust in ‘contact’ met Herrezen Meester Kuthumi stond en in de jaren daarvoor stap voor stap de ‘weg naar binnen’ is gegaan. In het tweede deel staan 33 channelings met elk bemoedigende woorden voor iedereen die deze boodschappen op waarde weet te schatten. Een extra aanvulling vormen 8 channelings die ze in de kersttijd geschreven heeft, met vaak een bijzondere lading en een boodschap van vrede en verstilling.
  In het derde deel komen een aantal vragen en antwoorden aan bod, die buiten de algemene channelings om in de loop van de jaren door haar en anderen gesteld werden.
  Een warm, bemoedigend en inspirerend boek.


  Recensie: https://www.hebban.nl/recensies/marjan-van-druenen-over-licht-ingevingen

  Lichtingevingen_Inkijk.pdf

  Formaat 165x240x26 mm
  Aantal pagina's 414
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Marit Karssens
  Biografie Marit Karssens, geboren in 1961 in Velp (gem. Rheden) wil haar 'weg naar binnen' die haar de afgelopen tien jaar zoveel heeft gebracht, heel graag delen met de wereld. Na het Atheneum volgde ze de opleiding tot directiesecretaresse bij Schoevers, daarna studeerde zij MOA Frans, was jaren werkzaam in het transport op Tunesië en werd daarna huismoeder voor haar 3 kinderen. Vanaf 2008 volgde zij de opleidingen tot energetisch therapeut, docent en kindercoch bij Healing Arts en ook vele verdiepingscursussen. Ze is aards en spiritueel tegelijkertijd, is graag in de natuur en houdt van mens en dier. Ze is creatief en zingt, of het nu in een kamerkoor is of op een meditatieve klankavond. Als energetisch therapeut, op haar workshops en nu ook met haar boek, hoopt ze mensen te raken en te inspireren. Herinner je wie je werkelijk bent, je bent zoveel grootser dan je denkt.
  Verschijningsdatum 20-10-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-089-2
  EAN nummer
  9789463650892
  Auteur
  Marit Karssens