Lingerie en motorleer
Afbeelding van Lingerie en motorleer
Afbeelding van Lingerie en motorleer

Lingerie en motorleer

Avontuurlijke motorreis door Bolivia met gepassioneerd liefdesverhaal op de achtergrond.

€ 22,50  Omschrijving

  Mijn hart slaat een slag over. Spanningskriebels borrelen op in mijn buik.
  Eén moment kijk ik hem aan. Kijk hem nou staan bij die trap.
  Misschien is het de hoogte.
  Misschien is het de wijn.
  Misschien is de dag te lang geweest.
  Wat het ook is, ik kan er geen weerstand aan bieden.
  Hij is te leuk.

  Alle rijervaring die de afgelopen twintig jaar routine is geworden, moet ik overboord gooien. Ik moet mijn motor van me afduwen in de bocht, in plaats van met mijn motor mee hangen. De achterrem gebruiken in plaats van de voorrem. Staand rijden, in plaats van met mijn lichaam sturen. Het is doodeng en verschrikkelijk moeilijk.
  Alsof je twintig jaar op noren hebt geschaatst en ineens kunstschaatsen onder je voeten krijgt gebonden. Langs een afgrond. Zonder vangrail.

  Mariëlle is een zelfbewuste, veertigjarige vrouw. Na wat mislukte relaties, is ze een zogeheten ‘happy single’. Ze is vrouwelijk stoer. Opgegroeid als jongste in een gezin met drie jongens, heeft ze het sleutelen en motorrijden leren combineren met rokjes en pumps. Wanneer ze een half jaar onbetaald verlof neemt, start ze haar reis door Zuid-Amerika met een drieweekse motorrit door het hooggebergte van Bolivia. De ongerepte natuur heeft zware rijcondities tot gevolg. Maar de extreme omstandigheden dagen haar uit om hele andere angsten te overwinnen dan het bedwingen van de gevaarlijke bergwegen in de Andes.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's300
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurDaniëlle Boelens
  Korte levensbeschrijving

  Daniëlle Boelens (1969) maakt sinds 1989 motorreizen. Vanaf november 2010 trok zij vijf maanden door Zuid-Amerika. Het reisdagboek dat zij tijdens deze reis online bijhield, werd meer dan 85.000 keer bezocht. De complimenten van haar volgers inspireerden haar om in 2013 haar motoravonturen te vertalen naar boekpagina’s. Lingerie en Motorleer is haar debuutboek, geïnspireerd op de motorreis door Bolivia.

  If you will never try, you will never know.

  Verschijningsdatum2013-09-07

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-563-3
  EAN nummer
  9789089545633
  Auteur
  Daniëlle Boelens