Loslaten in liefde

Loslaten in liefde

Krachtig en inspirerend verhaal over vrouw die zich uit beklemmend huwelijk weet te bevrijden

€ 19,50  Omschrijving

  Een verhaal over psychisch geweld

  Als hij naar zijn werk was ging het beter, dan kon ze vrij ademhalen, dan viel de druk van haar af en kon ze bezig zijn zonder aldoor uitleg te moeten geven en verantwoording af te leggen. Maar tegen de tijd dat hij thuis kon komen, dan begon het weer, dan liep ze om de paar minuten naar het keukenraam om te zien of hij eraan kwam, dan was haar gehoor gespitst op het geluid van de auto op de oprit.
  Op het moment dat ze iets hoorde, keek ze snel om zich heen of alles in orde was en namen angst en spanning bezit van haar. Het gebeurde soms dat ze hem niet aan hoorde komen, dan verdacht ze hem ervan met opzet naar binnen te sluipen.

  Marijke groeit op in een gezin met een veeleisende vader en een zachte moeder. Ze doet reuze haar best het haar moeder naar de zin te maken, ook al omdat haar gehandicapte zusje zoveel aandacht van haar ouders vraagt. Maar als ze de kans krijgt om met Pieter te trouwen, lijkt haar eigen leven te zijn begonnen. Heel geleidelijk echter ontwikkelt Pieter zich tot een dwingeland, die haar controleert, beheerst en kleineert. Net als haar moeder probeert ze heel lang om de lieve vrede te bewaren door alles te slikken en verontschuldigende verklaringen te vinden voor Pieters gedrag. Tot het moment, dat ze het niet langer accepteert en inziet dat ze haar eigen weg moet gaan. In haar eigen innerlijk boort ze onvermoede krachten aan en ziet eindelijk de patronen in haar leven. Dan leert ze ook, hoe sterk ze is en wat haar talenten zijn. Een krachtig en inspirerend verhaal.

  Loslateninliefde_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x19
  Aantal pagina's 199
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Thea van Dijk
  Biografie

  --

  Verschijningsdatum 21-02-2019

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-121-9
  EAN nummer
  9789463651219
  Auteur
  Thea van Dijk