Mandala orakelboek
Afbeelding van Mandala orakelboek
Afbeelding van Mandala orakelboek

Mandala orakelboek

Prachtige mandala’s als kleurrijk portaal. Een opening om in alle rust naar jezelf te kijken

€ 44,50  Omschrijving

  Het Mandala Orakelboek is niet alleen een kunstzinnige en spirituele uiting, maar ook een open uitnodiging aan jou als lezer om bij jezelf naar binnen te gaan voor een verkenning van je krachten en mogelijkheden. De reisleider ben je zelf.

  Elke mandala vormt in wezen een kleurrijk portaal; een opening in het leven waardoor je in alle rust naar jezelf kunt kijken met je onzekerheden, vragen, wensen en je fantastisch potentieel. De teksten helpen je verder bij de oriëntatie op het levenspad, bij het aftasten van verschillende richtingen en het maken van keuzes. Speel ermee en geniet van wie je bent.

  Raoul de Haan is de auteur van het boek De Weg van het Blad; spirituele ervaringen bij de Maya’s (uitgegeven bij Elikser) en van de haikubundel ik sterf tevoorschijn. Hij geeft lezingen en workshops waarmee hij inzichten en (meditatie)technieken overbrengt die hij met name bij de Maya’s heeft opgedaan. Zijn schilderijen en tekeningen kunnen o.a. op de website www.tanahora bekeken worden, net als de energiewielen die hij in en met de natuur maakt. Zoals hij zelf wordt geïnspireerd, hoopt hij ook anderen te kunnen inspireren.

  Formaat200 x 200 mm
  Aantal pagina's300 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurRaoul de Haan
  Korte levensbeschrijving

  Raoul de Haan woont in Hoorn, is journalist geweest, manager in een commerciële boekhandel, aerobicsinstructeur en manager in de bibliotheekwereld. Op dit moment is hij procescoördinator voor de onlangs gefuseerde basisbibliotheek Kennemerwaard. Daarnaast ontwikkelt hij zich als schrijver, schilder en beeldend kunstenaar, waarvan hij op de website www.tanahora.nl een en ander kan laten zien. Ook maakt hij ontwerpen voor spirituele tuinen.

  Een ontmoeting met Sun Bear en de spiritualiteit van de Noord-Amerikaanse indianen tijdens zijn journalistieke periode zette een sjamanistische ontwikkeling in gang die tijdens zijn verblijf bij de Maya’s in een stroomversnelling is geraakt.

  Naar zijn gevoel is het een van onze grootste uitdagingen als mensheid om te leren bewust onze werkelijkheid te scheppen, zowel individueel als gezamenlijk, in licht en liefde. Via zijn schrijfwerk, kunstuitingen, lezingen en workshops mag hij inzichten en technieken doorgeven die daarbij kunnen helpen. En hoe meer hij ze zelf toepast, des te beter kan hij ze weer door geven.

  Verschijningsdatum2009-12-15

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-139-0
  EAN nummer
  9789089541390
  Auteur
  Raoul de Haan