Match
Afbeelding van Match
Afbeelding van Match

Match

Een warme, verrassende en spannende liefdesroman

€ 24,95  Omschrijving

  Anne Goegebuur, dertiger, hoog opgeleid, single, is vastgelopen in haar leven. Ze heeft een goede baan en een mooi huis, maar trekt zich meer en meer in zichzelf terug. Dat gaat zelfs zo ver dat het leidt tot haar ontslag. Hierdoor wordt ze met kracht wakker geschud en ze neemt haar hele leven onder de loep. Om te beginnen de relatie met haar moeder, Lize, die haar in haar eentje heeft opgevoed, volgens strenge regels.
  Terwijl ze naar een nieuwe bestemming zoekt, komt ze door een mislukte date van een goede vriend op een idee. Zou er niet behoefte zijn aan een gegarandeerd safe relatiebureau? Als Anne leest over de problemen die geslaagde mensen hebben met het vinden van een betrouwbare partner gaat ze zich juist op deze groep richten. Ze noemt het bedrijf Zielsverwanten en het wordt een doorslaand succes.
  Lize gaat intussen op zoek naar haar oude liefde, de vader van Anne, en dat leidt tot grote verrassingen. Uiteindelijk blijken de hoofdpersonen van dit boek allemaal op zoek te zijn naar de ultieme liefde. De liefde, die ze vinden, als ze zichzelf ten diepste leren kennen en dan ook de ander kunnen toelaten.
  Een warme, verrassende en spannende liefdesroman.

  Match_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x25 mm
  Aantal pagina's 389
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Karin Verhaak-Kersten
  Biografie

  Karin Verhaak-Kersten (1955) was dertig jaar werkzaam als journalist in binnen- en buitenland. Daarna maakte ze een succesvolle overstap naar het schrijverschap.

  Verschijningsdatum 03-06-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-063-2
  EAN nummer
  9789463650632
  Auteur
  Karin Verhaak-Kersten