Maya-Piramidemeditatie
Afbeelding van Maya-Piramidemeditatie
Afbeelding van Maya-Piramidemeditatie

Maya-Piramidemeditatie

Handleiding voor een reis naar de indrukwekkende piramides in en om onszelf. Met behulp van de innerlijke piramides die de chakra’s ondersteunen kan de reiziger aan zijn Lichtlichamen werken

€ 22,50  Omschrijving

  Werken Aan je Lichtlichamen – praktijkboek voor een nieuw tijdperk

  In dit boek neemt Raoul de Haan de lezer mee op een spiritueel avontuur. Zijn boek is een reishandleiding en de reis gaat naar de indrukwekkende piramides in en om onszelf. Daar is nog erg weinig over bekend in onze westerse beleving. Onderweg worden eeuwenoude geheimen ontsluierd voor een nieuwe tijd om ze te be-leven. Met behulp van de innerlijke piramides, als etherische structuren die de chakra’s ondersteunen, kan de reiziger aan zijn Lichtlichamen werken. Te weten: het Regenbooglichaam, het Gouden Lichaam en het Witte Lichaam. Mayasjamanen staan de reizigers met raad en daad ter zijde. Raoul de Haan heeft de oude kennis, die in dit boek verwoord staat mogen opdoen bij de Maya’s en met begeleiding om kunnen zetten naar de moderne praktijk.

  Maya-Piramidemeditatie helpt je onder andere te werken aan je aarding, aan je balans, aan je innerlijke kracht, aan je energievoorraden, aan je uitstraling en aan je helende kwaliteiten. Het leert je wat je voor jezelf kunt betekenen, hoe je het potentieel dat in je sluimert kunt activeren. Ook staat beschreven wat je voor je medemensen, voor de aarde en voor het hele universum kunt betekenen en hoe je aan de spirituele ontwikkeling kunt bijdragen. Het is een helder en opbouwend werkboek, met helende inzichten.

  Raoul de Haan is de auteur van het boek De Weg van het Blad; spirituele ervaringen bij de Maya’s en van de haikubundel ik sterf tevoorschijn. Tevens verscheen van hem, in het Nederlands en het Engels, het Mandala Orakelboek, een bundel met bijna 150 overwegingen en affirmaties, geïllustreerd met prachtige tekeningen van mandala’s. Hij geeft lezingen en workshops waarmee hij inzichten en (meditatie)technieken overbrengt die hij met name bij de Maya’s heeft opgedaan. Zijn schilderijen en tekeningen kunnen o.a. op de website www.tanahora.nl bekeken worden, net als de energiewielen die hij in en met de natuur maakt.

  MayaPiramidemeditatie_Inkijk.pdf

  Formaat145x210 mm
  Aantal pagina's261
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurRaoul de Haan
  Korte levensbeschrijving

  Raoul de Haan woont in Hoorn, is journalist geweest, manager in een commerciële boekhandel, aerobicsinstructeur en manager in de bibliotheekwereld. Op dit moment is hij procescoördinator voor de onlangs gefuseerde basisbibliotheek Kennemerwaard. Daarnaast ontwikkelt hij zich als schrijver, schilder en beeldend kunstenaar, waarvan hij op de website www.tanahora.nl een en ander kan laten zien. Ook maakt hij ontwerpen voor spirituele tuinen.

  Een ontmoeting met Sun Bear en de spiritualiteit van de Noord-Amerikaanse indianen tijdens zijn journalistieke periode zette een sjamanistische ontwikkeling in gang die tijdens zijn verblijf bij de Maya’s in een stroomversnelling is geraakt.

  Naar zijn gevoel is het een van onze grootste uitdagingen als mensheid om te leren bewust onze werkelijkheid te scheppen, zowel individueel als gezamenlijk, in licht en liefde. Via zijn schrijfwerk, kunstuitingen, lezingen en workshops mag hij inzichten en technieken doorgeven die daarbij kunnen helpen. En hoe meer hij ze zelf toepast, des te beter kan hij ze weer door geven.

  Verschijningsdatum2011-04-16

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-300-4
  EAN nummer
  9789089543004
  Auteur
  Raoul de Haan