Misschien
Afbeelding van Misschien
Afbeelding van Misschien

Misschien

Een ontroerend, spannend en diepgaand verhaal over de worsteling van mensen die elkaar nodig hebben om in het reine te komen met die ene gebeurtenis die ieders leven voor eens en altijd veranderde

€ 24,50  Omschrijving

  Dorian worstelt al een week met het essay dat ze voor haar opleiding moet schrijven als ze wordt gebeld door Mieke van der Jacht. Door haar opmerkelijke verzoek komt een sluimerend conflict tussen Dorian en haar man Siep tot een uitbarsting. De dag na hun confrontatie ontmoet Dorian de weduwe Ilse Blom en krijgt Siep hulp van zijn vriend en leermeester Sjoerd. Na Sieps verstrekkende besluit weet Dorian waar haar docent op doelde toen zij vertelde dat mensen die plotseling in je leven verschijnen je iets komen brengen dat speciaal voor jou is bedoeld. Dat mensen die zomaar ineens uit je leven verdwijnen, je ook iets te zeggen hebben krijgt onverhoopt een andere dimensie als Mieke haar geheim prijsgeeft.

  Een ontroerend, spannend en diepgaand verhaal over de worsteling van mensen die elkaar nodig hebben om in het reine te komen met die ene gebeurtenis die ieders leven voor eens en altijd veranderde.

  Misschien_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x22 mm
  Aantal pagina's 329
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Ans Feijen
  Biografie

  Ans Feijen werkte al vele jaren als psychiatrisch verpleegkundige en zelfstandig therapeute binnen de geestelijke gezondheidszorg toen ze het besluit nam om op reis te gaan. Meer dan tien jaar was ze vele maanden te gast bij verschillende oer-natuurvolken die in harmonie leven met de natuur en de cyclus van leven en dood. Bij hen leerde ze met andere ogen kijken naar de levensvragen van mensen die haar pad kruisen. Over de genezende kracht van verbondenheid en de vreugde van overgave. (www.ansfeijen.nl)

  Verschijningsdatum 16-06-2019

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-150-9
  EAN nummer
  9789463651509
  Auteur
  Ans Feijen