Misstappen
Afbeelding van Misstappen
Afbeelding van Misstappen

Misstappen

Spannende roman over vier vrouwen, elk met hun eigen geheimen, die tijdens een wandeling in de Schotse Highlands worden overvallen door zwaar weer. Hierdoor komen de onderlinge verhoudingen op scherp te staan.

€ 21,50  Omschrijving

  Verwende expatvrouw Maria, tobberige, ongewenst kinderloze Leonie en zweverige kunstenares Willemien wonen in een pittoresk dorpje. Alle drie hebben ze hun zorgen, verborgen verlangens en geheimen. Tijdens het jaarlijkse dorpsfeest met veel drank bedenken ze een plan om in de Highlands van Schotland een dagtocht te lopen met de Engelse vriendin van Leonie, Liz. De vrouwen hebben allemaal een bijzondere reden om mee te gaan naar het mystieke land van kilts, whisky en doedelzakken. Jock’s road is echter geen ontspannen wandelingetje en midden in de desolate bergen worden ze overvallen door zeer zwaar weer. Hierdoor, én door hun geheimen worden onderlinge verhoudingen op scherp gesteld.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's341
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurWiep-Fenna de Jong
  Korte levensbeschrijving

  Wiep-Fenna de Jong (1956) woont in Oranjewoud, Fryslân. In 2011 verscheen haar eerste roman, Het Nonnetje, een verborgen liefde. Het boek werd lovend ontvangen. Ze publiceerde columns in Rinsma Magazine, Vakblad Kleur&Stijl en was modeblogger voor de website van weekblad Libelle. Ze is getrouwd met Erwin en heeft drie kinderen.

  www.wiepfenna.nl

  Verschijningsdatum2014-05-10

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-631-9
  EAN nummer
  9789089546319
  Auteur
  Wiep-Fenna de Jong