Monoloog van een dikke man
Afbeelding van Monoloog van een dikke man
Afbeelding van Monoloog van een dikke man

Monoloog van een dikke man

Grappige, levendige en smakelijke roman in monoloogvorm

€ 24,95  Omschrijving

  “Dit is het verhaal van een dikke man die onderweg naar eten zijn geluk heeft ontdekt – mijn verhaal. De simpele titel dekt niet de lading van de lange weg die ik heb afgelegd, met de vele hindernissen en kruispunten, een weg vol plaatsen, mensen en verschillende soorten eten.

  Ik ben altijd al dik geweest, een vrolijke dikkerd die zich er nooit door heeft laten storen. In mijn jeugd was ik een nerd en een goede leerling. Dat bleef ik tot ik vrij jong universitair docent werd, een begenadigd leraar als ik mijn studenten mag geloven. Sindsdien publiceer ik geregeld artikelen in vaktijdschriften, want zonder die publicaties red je het niet in de academische wereld. Ik heb nog meer pluspunten, zoals mijn uitstekende geheugen en de gave om overzicht te houden, met aandacht voor kleine details en hun plaats in het geheel. Dit alles heeft me niet veel geholpen in mijn privéleven, waar ik me als een blindeman heb laten leiden door vrouwen, leden van die onbegrijpelijke sekse die in staat bleken mij al bij voorbaat aan hun wil te onderwerpen, alsof ze mij bij een neusring konden beetpakken.”

  Monoloogvaneendikkeman_Inkijk.pdf

  Formaat 135x200x28 mm
  Aantal pagina's 404
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur en vertaler Aliza Galkin-Smith, vertaler: Tsafrira Levy
  Biografie

  Aliza Galkin-Smith is, behalve een productieve romanschrijfster, ook beeldhouwer, schilder en creatief therapeut, met een grote passie voor haar tuin en keuken.

  Tsafrira Levy is geboren en getogen in Israël en woont intussen 42 jaar in Groningen, waar ze haar studie klinisch psychologie heeft afgemaakt en in dat vak werkzaam is geweest. Vanaf 1997 publiceert ze in het Nederlands in verschillende genres (jeugdliteratuur, poëzie, romans voor volwassenen, essays). Ze is getrouwd en heeft drie kinderen. Zie ook: www.tsafriralevy.nl

  Verschijningsdatum 02-08-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-075-5
  EAN nummer
  9789463650755
  Auteur
  Aliza Galkin-Smith
  Vertaler
  Tsafrira Levy