Moord op de pater
Afbeelding van Moord op de pater
Afbeelding van Moord op de pater

Moord op de pater

Thriller over man die op zoek gaat naar zijn ouders en naar Afrika vlucht omdat hij betrokken raakt bij een ernstig misdrijf

€ 18,50  Omschrijving

  Als Julian erachter komt dat hij geadopteerd is, gaat hij op zoek naar zijn echte vader en moeder en krijgt zijn leven een hele andere wending.
  Hij raakt betrokken bij een ernstig misdrijf waardoor hij naar Afrika vlucht en zijn vriendin gaat zoeken, die daar als ontwikkelingsmedewerkster is vermist. Vervolgens komt hij in zeer gevaarlijke situaties terecht waarin hij te maken krijgt met gewelddadige conflicten in Noordoost-Congo.

  Vincense Lelieveld is in Brabant geboren. Opgegroeid in een streng katholiek gezin, heeft zij het kloosterleven van dichtbij meegemaakt. Door haar verzet tegen misstanden binnen het katholieke geloof is zijzelf ternauwernood aan het kloosterleven ontsnapt.
  Veel familieleden waren kloosterling, die op regelmatige basis werden bezocht. Door deze persoonlijke contacten kreeg zij een buitengewoon inzicht in het leven dat zich achter de façade van het klooster afspeelde en hieruit is dit boek ontstaan.
  Het verhaal begint argeloos, maar algauw word je gegrepen door angstaanjagende gebeurtenissen die eindigen in een verbijsterend slot.

  Formaat

  145x210x16 mm

  Aantal pagina's 175
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur

  Vincense Lelieveld

  Biografie

  Vincense Lelieveld, in 1945 in Brabant geboren, was jarenlang recensente van kinderboeken en schreef zelf ook kinderboeken.
  Naast haar werk als lerares deed zij een studie hypnotherapie. Uit de aantekeningen van haar werkzaamheden als hypnotherapeut is de debuutroman, ‘Ken ik jou uit een vorig leven’, ontstaan.
  Niet als een wetenschappelijk werk maar in de vorm van een roman met een intrigerend verhaal.

  Verschijningsdatum

  14-01-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-734-7
  EAN nummer
  9789089547347
  Auteur
  Vincense Lelieveld